šta danas radi?

"Dobro, moj pravi život je GORI OD TOGA!" Glumica je još od detinjstva preživljavala pakao, a u braku je bilo — JOŠ GORE

0

Glumica koju smo zavoleli u ulozi Srede Adams stekla je slavu kao dete, ali ni tada nije živela bezbrižno.

Kristina Riči na crvenom tepihu
Kristina Riči na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Glumica Kristina Riči postala je poznata ulogom Srede Adams u filmovima o porodici Adams, a fanovima je bilo posebno zanimljivo što se u ulozi profesorke na akademiji pojavila i u novoj seriji Tima Bartona "Sreda", gde je ulogu devojčice Adams odigrala Džena Ortega.

 

Kristina je svojom ulogom dala poseban pečat ovom ostvarenju i na neki način dala svoj omaž ulozi Srede koja ju je i proslavila, ali njeno detinjstvo bilo je daleko od idealnog.

 

 

Naime, ona je igrala Sredu kada je imala svega 11 godina, a u industriju filma i zabave ušla je u najnežnijim godinama. Međutim, za nju je gluma bila zapravo "beg" od užasnog detinjstva koje je proživljavala i onda joj je prijalo da bude daleko, u hotelima, na setu, sa ostalim odraslim osobama koje su je vrednovale.

 

Te male stvari koje su negativne u industriji su stvari za koje sam mislila: "Pa, dobro, pravi život je gori" — govorila je Kristina Riči za Entertainment Tonight. 

 

Detinjstvo Kristine Riči

 

Ona je u intervjuu za Sunday Times govorila kako je odrasla u "haotičnom domu", gde je bila "neodoljivo" najmlađe dete. Ipak, njen život nije bio neodoljiv.

 

Glumica je govorila o tome kako je morala da laže koja joj je omiljena boja, kako joj ne bi otimali stvari u njenoj pravoj omiljenoj boji.

 

Kristina Riči kao Sreda Adams pored Anđelike Hjuston u ulozi Mortiše
Kristina Riči kao Sreda Adams pored Anđelike Hjuston u ulozi Mortišefoto: Paramount Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Njeni roditelji razveli su se kada je imala 13 godina, a on tada nije ni govorila sa svojim ocem, terapeutom, kog je opisala kao teškog čoveka.

 

2022. godine govorila je o tome da je kao dete živela u "nasilničkoj kući i onda ponovila tu grešku kao odrasla".

 

Brakovi Kristine Riči

 

Kristina je 2008. godine počela da se zabavlja sa komičarem i glumcem Ovenom Bendžaminom, nakon što su se upoznali na filmskom setu. Verili su se u martu 2009, ali dva meseca kasnije su raskinuli.

 

Ipak, 2013. godine se Riči verila sa Džejmsom Hirdegenom, koga je upoznala na snimanju serije Pan Am 2012. Venčali su se na Menhetnu i imalju sina Fredija.

 

Međutim, Kristina Riči je prijavila svog prvog supruga za zlostavljanje.

 

Kristina Riči prijavila je prvog supruga za zlostavljanje
Kristina Riči prijavila je prvog supruga za zlostavljanjefoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Navela je da ju je zlostavljao od 2019. godine, pljuvao, tukao i maltretirao, kao i da se plašila za svoj život. Mada je htela da se razvede, pandemija virusa korona ju je zaustavila u nameri, a tada je rekla da se „našla zarobljena u kući sa nasilnikom“. Tvrdila je da je sukob postao toliko žestok, da ju je jurio po kući da bi je sprečio da pozove policiju tokom svađe. U dokumentima se navodi da je Džejms vukao Kristinu za zglobove i bacio je u kamin i gađao stolicom.

 

U drugom napadu istog meseca, Kristina je rekla da je suprug pljuvao, gađao kafom i sve to dok ih je njihov sin gledao. Sud u Los Anđelesu je doneo tzv. hitnu zabranu prilaska posle njenih tvrdnji.

 

Kristina je danas srećna pored drugog supruga Marka Hemptona
Kristina je danas srećna pored drugog supruga Marka Hemptonafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Razveli su se posle 7 godina braka, ali tada je usledio nov period sreće za nju. 2021. godine sa frizerom Markom Hemptonom dobila je ćerku Kleopatru i sada živi srećnim životom, a partner joj neretko pravi drutštvo na crvenom tepihu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NASILJE ĆE SE UMNOŽAVATI JER NIŠTA NE RADIMO! Pedagog Nataša Andonovski pesimista po pitanju iskorenjivanju problena

 

makonda-tracker