(video)

Treba vam 30 sekundi: Trik En Hatavej za volumen usana pregledan je više miliona puta – i stvarno radi

0

En Hatavej ima savršeno jednostavan trik za volumen usana bez previše muke, a usne će izgledati jedrije i ružičasto.

En Hatavej ima prirodne trikove za povećanje volumena usana
En Hatavej ima prirodne trikove za povećanje volumena usanafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Oskarovka En Hatavej jedna je od najbolje obučenih žena u Holivudu, ali i od čiji je zaštitni znak prirodna lepota.En se ne pojavljuje toliko često na javnim događajima, ali kada god kroči na crveni tepih, održi pravu modnu lekciju. 

 

Ona takođe ima sjajne bjuti trikove, a jedan je podelila nedavno na TikToku i reč je o triku koji zaista radi, a uključuje korišćenje obične ukosnice za voluminoznije usne.

 

Dok se pripremala za snimanje, u društvu svog frizera Adira Abergela, En je otkrila bjuti trik za koji joj treba bezmalo 30 sekundi (i ne više od toga).

 

 

Zanimljivo je da je ovaj video na TikToku pogledalo nekoliko miliona ljudi, a sve je prilično jednostavno, pa ga možete isprobati odmah!

 

Glumica je detaljno objasnila kako trik za volumen usana može da se izvede običnom ukosnicom.

 

Trik En Hatavej za volumen usana

 

– Dolazimo na set, bacila sam pogled na monitor i primetila sam da mi gornja usna izgleda malo, ne znam, kao malo uvenula”, rekla je u sada viralnom TikTok videu. “Pa sam zamolila Adira za ukosnicu. S ukosnicom sam stimulisala svoju usnu da pokušam da vratim malo krvi i da dobijem malo cirkulacije. Svi su me gledali kao da imam tri glave – ispričala je ona.

 

 

– Možete da preterate s ovim. Ovaj trik je zamišljen kao nežan način koji ne radite duže od 30 sekundi. Nemojte se ubosti… Ako primetite krv, otišli ste predaleko – upozorila je En Hatavej.

 

Ako pravilno izvedete trik ukosnicom i budete dovoljno nežni, vaše usne će zaista izgledati ružičastije i jedrije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Maeya Sun Sun: Neverovatna transformacija iz muškarca u ženu

 

makonda-tracker