zrači lepotom

Danas je veliki dan za princezu Šarlin: Nakon 24 godine blista osmeh na njenom licu

1

Najtužnija princeza ponovo ima osmeh na licu 

PRINCEZA ŠARLIN BLISTA KAO NIKADA RANIJE
PRINCEZA ŠARLIN BLISTA KAO NIKADA RANIJE foto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Sve oči francuske javnosti bile su danas uprte u lepu princezu Šarlin od Monaka, koja se sa svojim suprugom princom Albertom od Monaka pojavila na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu.

 

Prošlo je takčno 24 godine od kako se i ona sama takmičila na ovom takmičenju što čini ovu sportsku manifestaciju posebno zanimljivom i značajnom za nju i njenu porodicu.

 

Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka pridružili su se mnoštvu evropskih kraljevskih porodica u Jelisejskoj palati uoči večerašnje ceremonije otvaranja Olimpijade u Parizu.

Kraljevski par je i Palatu stigao zajedno sa španskim kraljem Felipeom, kraljem i kraljicom Danske i belgijskim monarsima.

 

Princeza Šarlin je započela svoju plivačku karijeru 1996. godine i predstavljala je Južnu Afriku na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, a njen tim je završio peti u štafeti 4 × 100 metara mešovito. Povukla se iz profesionalnog plivanja 2007. godine.

Šarlin je upoznala princa Alberta na takmičenju u plivanju Mare Nostrum u Monte Karlu 2000. godine, a par se venčao 11 godina kasnije.

 

Lepa princeza Šarlin plenila je pažnju svih okupljenih u modernom belom kombinezonu koji je ukombinovala sa srebrnom torbom i štiklama.

 

I danas je ponela svoju čuvenu bob frizuru, koja je činila da izgleda savršeno, elegantno i prefinjeno. Ono što su svi primetili jeste činjenica da je ona danas plenila nekom posebnom energijom i da nije skidala osmeh sa lica. 

ŠARLIN PONOVO BLISTA U PARIZU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
ŠARLIN PONOVO BLISTA U PARIZU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA foto: Lafargue Raphael/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Olimpijske igre Šarlin sećaju na najlepši period njenog života, vreme kada je bila srećna i zadovoljna običnim životom koji je živela pre nego što je upoznala princa Alberta i pre nego što je uplovila u sve što joj je život u kraljevskoj porodici doneo. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta Nole mora da uradi pred Olimpijske igre?

 

makonda-tracker