ušuškano, toplo

Nameštaj u pastelnim bojama, terasa koja je san snova: Stan Tamare Dragičević i Petra Benčine je raj u srcu Beograda

0

Nedavno je stigla i treća beba, pa sad petočlana porodica uživa u prostranom stanu koji je njihovo porodično gnezdo

TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR UŽIVAJU U LUKS STANU NA VRAČARU
TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR UŽIVAJU U LUKS STANU NA VRAČARU foto: Instagram / petarbencina

Glumica Tamara Dragičević nedavno se porodila. Na svet je stigla treća beba, sin koji je upotpunio porodičnu idilu.

 

Kada su pre 9 meseci saznali da je Tamara ponovo trudna njen suprug glumac Petar Benčina i ona odlučili su da je vreme da svoj stari dom zamene većim i komfornijim budući da ih je sada petoro.

 

Oni su do tada živeli u manjem stanu u srcu Vračara koji im je savršeno odgovarao jer je bio blizu vrtića i škole u koji idu njihova starija deca, ćerica Staša i sin Lazar. 

Kad su odlučili da se presele nisu želeli da idu daleko od centra grada tako da je i nova nekretnina u srcu srpske prestonice.

 

Nakon što je Tamara sa bebom došla kući sačekalo ju je sve spremno za novog mališana, a nakon samo nekoliko dana Petar nije odoleo a da na društvenim mrežama ne podeli jednu prelepu fotografiju koja u jednom pogledu ostavlja bez daha.

Na njoj vidimo Petra koji sedi na podu pored lažaljkice u kojoj je njegov maleni sin, a iza njega se nalazi prostrana terasa sa koje "puca" prelep pogled.

 

Osim bebe, na fotografiji je svima zapao za oko i nestvarno lep zalazak sunca, ali i minimalistički stil u kojem je uređen njihov novi stan.

 

Deo nameštaja koji se sa fotografija mogao videti je u krem, pastelnim bojama, a kao što obično biva kad su porodični domovi u pitanju i ovde je sve podređeno udobnosti i bezbednosti mališana.

 

Bonus video:

Tamara Milutinović o svojoj svadbi 

 

 

 

 

makonda-tracker