tamna senka

Nije štedeo ni verenicu, ni ženu za koju je tvrdio da mu je SPASILA ŽIVOT: Isplivali strašni detalji o Metjuu Periju

0

Novi navodi o pokojnom Metjuu Periju bacaju tamnu senku na njegov život i delo.

Metjuu Periju, navodno, nije bilo strano ni da nasrne na žene
Metjuu Periju, navodno, nije bilo strano ni da nasrne na ženefoto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", iznenada je preminuo krajem oktobra 2023. godine. Njegova smrt izazvala je veliku nevericu i tugu, a od tada novi detalji o njegovom životu, privatnosti, emotivnim vezama i intimi ne prestaju da se pojavljuju.

 

Mnogo toga je i sam otkrio u svojoj autobiografiji "Prijatelji, ljubavnici i Velika strašna stvar", a pojedine detalje – sam nikako nije otkrivao. Neki su zaista iznenađujući i predstavljaju ga u negativnom svetlu, a kako piše Dejli mejl, glumac je fizički nasrnuo na nekoliko žena, uključujući svoju bivšu verenicu Moli Harvic.

 

Kako se navodi, ona mu se u jednom momentu suprotstavila jer je kupio poklon za jednu od devojaka koje je upoznao na aplikaciji za upoznavanje, 2021. godine, nakon čega ju je on, navodno, gađao stočićem za kafu.

Takođe se navodi da je svoju asistentkinju i prijateljicu Morgan Mozes bacio na zid, a onda je bacio na krevet u trenucima besa 2022. godine. Morgan je osoba koju je u knjizi nazvao pseudonimom Erin i o njoj pisao kao o osobi koja mu je spasila život.

 

Ovi navodi prete da bace veliku mrlju na Perijevo nasleđe, nakon smrti usled predoziranja ketaminom, dok se kupao u svom džakuziju, u svom domu.

 

Metju Peri i svoju najbolju prijateljicu napadao je u trenucima besa
Metju Peri i svoju najbolju prijateljicu napadao je u trenucima besafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Premda je u svojim memoarima tvrdio da je "napokon trezan i čist", nakon mnogobrojnih pokušaja da to bude, navodi se da on to nikada suštinski nije bio. Navodi se da se preko različitih dejting aplikacija upoznavao s mladim devojkama, koje su mu potom donosile droge i opijate, često Oksikontin, u njegovu vilu. Takođe, količina ketamina nađena u njegovom telu navodno je slična onoj količini koja se koristi za anesteziju pacijenata u bolnici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 

Perija su pre smrti opisivali kao "besnog i zlobnog", a takođe se navodi da je Morgan Mozes bila njegova najbolja prijateljica, koja je, nakon što ju je napao, dala otkaz i prekinula kontakt s njim, godinu dana pre objavljivanja memoara.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NASILJE ĆE SE UMNOŽAVATI JER NIŠTA NE RADIMO! Pedagog Nataša Andonovski pesimista po pitanju iskorenjivanju problena

 

makonda-tracker