astro prognoze

Mesečni horoskop za Raka za avgust: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Rakovi, proverite šta vas čeka ovog avgusta na svim poljima života.

Rakovi, šta vam donosi avgust?
Rakovi, šta vam donosi avgust?foto: Allexxandar/Shutterstock

Avgust je, kao i uvek, prilično težak mesec za Rakove, a zato ćete 4. avgusta, na mlad mesec u Lavu, morati da preispitate svoju potrošnju novca i verovatno ćete odlučiti da razgovarate sa svojim menadžerom ili supružnikom o tome kako je vaš budžet raspoređen.

 

Avgust je poslednji mesec u godini kada možete da uradite nešto važno u svom životu, inače će u septembru sam univerzum "preuzeti vaš život u svoje ruke".

 

Suština je da u septembru počinje vrlo dugačak tranzit Marsa u vašem znaku, koji će trajati do kraja aprila 2025. Imaćete period velike napetosti, ali u avgustu ćete odlučiti sa čime će to biti povezano: da li će to biti borba za buduću sreću ili pokušaj da se držite klimavog sveta koji imate.

 

Važno je napomenuti da će retrogradni Merkur od 4. do 28. avgusta izgledati od vas tražiti da preispitate ne samo svoju potrošnju, već i svoje samopoštovanje, odnosno, na koga od svojih rođaka i voljenih trošite energiju. Verovatno ćete u avgustu čak preispitati svoju ishranu.

 

Konjukcija Jupitera i Marsa za Rakove

 

Neočekivani prodor očekuje vas između 13. i 18. avgusta, kada će se Mars povezati sa Jupiterom u vašem sektoru prošlosti i određenih tajni. To znači da ćete imati trenutak napretka u svom poslu, ali će to delom biti i zbog mukotrpnog rada od ranije.

 

Mars vam takođe može doneti izlečenje, ali će doći kroz tešku upalu ili aktualizaciju problema koji ste ranije imali. Na primer, ako vas je mučio stomak, može doći do trovanja i tada ćete shvatiti da je vreme da se pregledate. Uzgred, ako to ne uradite sada, onda ćete u decembru morati to da uradite ponovo i problem može biti ozbiljniji.

 

Pun mesec 18. avgusta donosi krize
Pun mesec 18. avgusta donosi krizefoto: eldar nurkovic/Shutterstock

Mesec se završava punim mesecom u Vodoliji, koji nastupa 18. avgusta u vašem kriznom sektoru. Budite oprezni, jer je moguće da vas čeka ozbiljna promena u novcu i možda primanje kapitala, pozamašne sume, ulaganje nasledstva ili hipoteka. Međutim, za mnoge Rakove, pitanje zdravlja će ponovo biti aktuelno, posebno sa hirurške strane, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker