nenadmašna

Bez obzira na kilograme, visinu, godine – ovo je haljina za vas: Džej Lo pronašla model koji će se nositi svakog leta

0

Latino divu viđamo u toliko modnih kombinacija da je teško ispratiti njen stil iz sata u sat, a autfit koji je pre nekoliko odabrala za vožnju bicikla i izlazak na ručak zaista ostavlja poseban utisak.

Dženifer Lopez u prelepoj Dior košulji-haljini
Dženifer Lopez u prelepoj Dior košulji-haljinifoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Košulje-haljine vanvremenski su letnji trend i komadi bez kojih je najtoplija sezona jednostavno nezamisliva, a ove godine latino diva Dženifer Lopez je njihova kraljica!


Pevačicu i glumicu smo proteklih nedelja videli u brojnim modelima raznih dužina i krojeva, a Džej Lo već godinama nosi haljine inspirisane košuljama, koje pružaju romantičnu notu njenom izgledu.


Ipak, sada je ponela možda i najlepšu otkad je znamo!

Dženifer već neko vreme puni baterije u Hemptonsu, gde je proslavila 55. rođendan i odmara u jeku glasina o razvodu od Bena Afleka i nakon što je otkazala koncertnu turneju. U više navrata paparaci su je spazili dok je vozila bicikl, a sada je za jedan takav izlazak odabrala haljinu modne kuće Dior kakva će ostati u modi zauvek.

 

Dženifer Lopez u Dior košulji-haljini
Dženifer Lopez u Dior košulji-haljinifoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao deo capsule kolekcije Dioriviera francuskog brenda, ova haljina je lekcija o modnom minimalizmu i bezbrižnosti leta. Gore uska, a od struka A-kroja, s pojasom koji ističe struk, ona je celom dužinom ukrašena motivom Toile de Jouy Sauvage, po kom je Dior prepoznatljiv.

 


Haljina je izrađena od pamučnog muslina, u beloj i akvamarin nijansi, i pruža romantičnu siluetu, pojačanu širokom kragnom, bočnim džepovima i naborima u predelu struka.

Košulje-haljine – večno u modi, pa i tokom leta 2024.


Košulje-haljine jedan su od nezaobilaznih letnjih trendova, pa su tako i ove godine poželjni u stilu svake žene bez obzira na priliku, a u ponudi su brojne interesantne verzije – od veoma ležernih i zgodnih za svaki dan do izrazito elegantnih modela koji mogu da se nose i u svečanijim prilikama.

 

Dženifer Lopez često nosi košulje-haljine tokom leta
Dženifer Lopez često nosi košulje-haljine tokom letafoto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bile su popularne još tokom pedesetih godina prošlog veka, kada je modna kuća Christian Dior nakon Drugog svetskog rata lansirala tzv. novi look u couture dizajnu.


Kolekcijama su dominirale rakošne haljine, koje su uglavnom pridržavale krinoline, a njihove gornji deo činile su – košulje.

 

Dženifer Lopez obožava košulje-haljine
Dženifer Lopez obožava košulje-haljinefoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Danas ovakve modele viđamo u raznim varijantama, strukiranom, ravnom ili A-kroju, svim dužinama, dezenima, od svih mogućih vrsta materijala, a laskaju svakoj figuri i s njima je jednostavno ne moguće pogrešiti!


Košulje-haljine vrlo su zgodne za kombinovanje sa svim tipovima letnje obuće, pa ih u zavisnosti od prilike možete nositi s jednostavnim belim patikama, espadrilama, sandalama i papučama, baletankama...

 

Ako vam se dopada stil Dženifer Lopez, obavezno u galeriji pogledajte kakve je sve zanimljive kombinacije nosila u poslednje vreme.

1 / 14 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Modni počeci Biljane Tipsarević

 

makonda-tracker