omaž sredi adams

Inspirišu je – TAMA & BIZARNOST! Stil glumice koja je za tri dana dobila 10 MILIONA pratilaca na Instagramu

0

Devojka koja je preko noći postala uzor milionima u poslednje vreme neguje vrlo specifičan način odevanja, i to ne slučajno...

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Nova Netfliksova serija "Sreda" donela nam je modernizovanu priču o bizarnoj porodici Adams i novim avanturama mračne devojčice čiji sam pogleda tera jezu u kosti.

 

Ovog puta, Sreda Adams je tinejdžerka, s mukama kakve imaju njene vršnjakinje, ali ipak, očekivano, uz sumanute i uznemirujuće obrte.


"Sreda" je postigla ogroman uspeh, a mnogi ističu da to, pored sjajne glumačke ekipe koju čine još Ketrin Zita-Džons kao Mortiša i Luis Guzman kao Gomez, to u najvećoj meri duguje mladoj glumici Dženi Ortegi (20), našoj novoj Sredi.

 

Nakon što je serija oduševila publiku širom sveta, Džena na svakom koraku izaziva vriske očarane publike, a za saamo nekoliko dana je stekla više od 10 miliona novih pratilaca na Instagramu, već ima više lajkova na fotografijama nego supermodel Kendal Džener... Počinje da se priča i o njenom neobičnom stilu, koji je je trenutno prilagođen promociji serije "Sreda", dakle – mračan, otkačen, a ipak nekako strog i uz maaaalčice koketerije s bizarnim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)


Džena Ortega i njeni stilisti očigledno koriste Sredu Adams kao modnu inpiraciju, a ovo su najinteresantnija izdanja koja nam je pokazala u poslednje vreme.

 

Na svetskoj premijeri serije "Sreda" u Los Anđelesu, Džena se pojavila kao mračna nevesta, u crnoj haljini italijanske modne kuće Versače koja je prekrivena čipkom, a sve prati crni veo.

 

1 / 5 Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

 

Klasično crno odelo, bela košulja, crna kravata, Dolče&Gabana torbica i strogi kaput ravnog kroja... Baš onako kako bi se Sreda Adams obukla da je pozovu u jutarnji program!

 

Džena Ortega
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na dodeli MTV nagrada, Džena se pojavila u maloj crnoj haljini, ali na svoj način! Odabrala je Valentino kreaciju okruglog izreza, koja otkriva ramena i ima neobičan kroj u Barbi stilu.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

Kao članica latino zajednice u Americi, Džena Ortega nije izostala s događaja Annual Celebration Of Latino Cinema & Television, gde se pojavila u očaravaućoj poluprovidnoj i crnoj San Loran kreaciji na jedno rame.

 

Džena Ortega
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

A tek je na početku!

 

 

makonda-tracker