nestvarna

Kao pozajmljena od GRČKE BOGINJE: Slavna glumica hipnotisala svet u haljini koja mami uzdahe i muškarcima i ženama

0

Ova kreacija bez sumnje je nešto što ne bi umeo svako da nosi, ali na njoj stoji kao salivena

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Osamdeseta po redu dodela Zlatnih globusa okupila je na Beverli hilsu veliki broj poznatih ličnosti, a ceremonija dodele nagrada najistaknutijima u prošlogodišnjim filmovima i serijama podrazumevala je glamur.


Kao i obično, crveni tepih glavna je tema dan nakon uručenja priznanja, a jedna od onih o kojima će se dugo pričati je glumica Džena Ortega.


Zvezda serije "Sreda" već neko vreme u svim svojim javnim pojavljivanjima nosi odeću inspirisanu svojom junakinjom Sredom Adams, ali sada se opredelila za nešto sasvim drugačije, nežno, ženstveno, romantično. Mi bismo dodali i – veličanstveno!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Ona je pred foto-reportere stala u asimetričnoj haljini modne kuće Gucci iz kolekcije za proleće 2023, toaleti boje peska koja je plisirana većim svojim delovim. Grudi i stomak prekrivaju joj ukršene trake, dok se od ramena pruža raskošan plašt koji ju je pratio u vidu kratkog šlepa.

 

Neobična kreacija je lepršava, eterična i odiše romantikom i originalnošću, a srebrne alke koje pridržavaju toaletu Džena je upotpunila srebrnim detaljima.

 

Džena Ortega
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tako su u ovoj boji sandale koje su se nazirale ispod haljine, kao i nizovi kratkih ogrlica i privezaka na njima.


Uz ovako efektnu boju glumica je odabrala neutralne zemljane tonove šminke, dok je iznenadila i bakarnim tonovima u kosi.

 

 

makonda-tracker