svečano, samo svečano

Poznati na VENČANJU Tamare Milutinović i fudbalera: Kaću Grujić muž drži oko struka, ni Adreana Čekić nije došla sama

Prijatelji, porodica i kolege okupili su se danas kako bi zajedno sa Tamarom i njenim izabranikom proslavili trenutak kada je pevačica izgovorila sudbonosno "DA!

0
1 / 14 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tamara Milutinović i njen izabranik, fudbaler Darko Jevtić, venčali su se danas u Hramu Svetog Save i tom prilikom su takođe krstili svoju naslednicu.

 

Nakon što je završeno venčanje u crkvi, gosti i mladenci su se uputili u jedan poznati beogradski restoran u kojem je upriličeno građansko venčanje, na kojem su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

 

Ovaj lepi događaj upriličile su brojne poznate ličnosti sa estradne scene, među kojima su bili Katarina Grujić, Dragica Zlatić, Vanja Mijatović, Adreana Čekić, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi.

 

I dok je Tamara blistala u prelepoj raskošnoj venčanici, ostale gošće plenile su elegantnim izdanjima, koja nisu mogla da ostanu neprimećena. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Tamara Milutinović blista u venčanici 

 

makonda-tracker