zanimljiva astrologija

Ovog vikenda će ih potkačiti luda sreća: 3 znaka Zodijaka čeka moć i uspeh Od 28. do 29. jula

1

Da li ste među onima kojima će tokom vikenda sve biti potaman?

 3 ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA TOKOM VIKENDA
3 ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA TOKOM VIKENDA foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock

Subota, 27. jul, je povoljno vreme za bilo kakve radnje ako su usmerene na stvaranje. Nalet inspiracije koji danas svako može da oseti omogućiće da se postigne uspeh u bilo kom kreativnom poduhvatu. Takođe je dobrodošao nestandardni – kreativni – pristup rešavanju bilo kakvih problema, uključujući i one čisto tehničke prirode.

 

Nedelja, 28. jul, je dan kada nam Mesec daje moćnu energiju koja sve projekte čini stvarnim, uključujući i one o kojima se do sada samo sanjalo. Glavna stvar je da ne odustanete od svojih ciljeva, da se ne zaustavite, a još više, da se ne povlačite nazad, ali i da verujete u sebe i svoje snage.

 

Možete ići na poslovna putovanja - sva poslovna putovanja započeta ovog dana će biti uspešna - dodeljeni zadaci će biti završeni i brže nego što ste planirali.

Ko će imati sreće tokom ovog energičnog vremena?

 

Lav


Lavovi mogu da dobiju zanimljive i za njih veoma važne informacije pomoću kojih mogu lako da reše tešku situaciju – kako u profesionalnom tako iu ličnom životu. Glavna stvar je ne samo da se uzmu u obzir činjenice koje će im u ovom trenutku postati poznate, već i da se uporede kako bi se shvatilo kako im mogu biti korisne. Pa, pošto smo ispravili situaciju, bilo bi lepo izvući zaključke kako da izbegnemo da ponovo dođemo u sličnu situaciju.

LAVOVI ĆE UŽIVATI OVOG VIKENDA
LAVOVI ĆE UŽIVATI OVOG VIKENDAfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Devica


Došlo je vreme da se Device pomire sa onima sa kojima su uspele da se posvađaju davno ili ne tako davno. Sreća predstavnika znaka će biti da ljudi koje su uvredili ne zameraju im i, stoga, lako će rešiti odnos. Posebno je važan trenutak pomirenja u ličnim odnosima, ali predstavnicima znaka takođe nije potrebna svađa sa kolegama, pa je preporučljivo obnoviti diplomatske odnose.

 

DEVICE ĆE IMATI MNOGO SREĆE
DEVICE ĆE IMATI MNOGO SREĆE foto: ANTON URICH/Shutterstock

Strelac


Strelci koji su dobili prilično veliku količinu novca ne bi trebalo da ga bacaju levo-desno. Preporučljivo je da ih potrošite na kupovinu važne stvari za predstavnike znaka, koja je dugo bila na listi neophodnih kupovina, ali koja je - iz raznih razloga - još uvek ostala u planovima. Istina, ovde je takođe važno ne žuriti, već odabrati zaista kvalitetan proizvod, u kom slučaju će služiti svom vlasniku dugi niz godina.

 

Bonus video:

Najgore astro kombinacije

 

makonda-tracker