zanimljivo i škakljivo

Od žene koju je KRIO GODINAMA, do bivše svog kolege: Najpopularniji fudbaler današnjice nema tipičan ljubavni život

0

Kilijan Mbape krije svoj privatni i ljubavni život, a on obiluje škakljivim detaljima.

Kilijan Mbape krio je svoje partnerke od javnosti
Kilijan Mbape krio je svoje partnerke od javnostifoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Fudbaler Kilijan Mbape jedan je od najtalentovanijih igrača na novijoj sceni ovog sporta.

 

Kapiten reprezentacije Francuske i sigurno jedna od najvećih zvezda Evropskog prvenstva, Kilijan Mbape, na prvom meču grupne faze protiv Austrije doživeo je prelom nosa, pa je u finišu meča morao je da napusti teren zbog obilnog krvarenja.

 

Iako svojim performansima na terenu privlači pažnju onih koji ne prate fudbal, Mbape čuva svoj privatni život što bolje ume, ali poneki detalji isplivali su u javnost.

 

Premda se trudio da sačuva detalje svojih veza, to mu nije uvek uspevalo, čak ni onda kada nije želeo ni da slovo o tome dođe do medija.

 

Kako mediji prenose, fudbaler je trenutno u vezi s modelom Stefani Rouz Bertram, modelom i manekenkom koja je sarađivala s brojnim prestižnim brendovima. To još uvek nije potvrđeno, iako su svi svetski mediji preneli vest da je Rouz njegova izabranica, pa je za sada i dalje sve na nivou nagađanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

 

Zanimljivo je i da je Rouz Bertram bivša partnerka Mbapeovog kolege iz kluba , Gregorija van der Vila, a par zajedno ima i dvoje dece. Međutim, nakon 8 godina veze, odlučili su da stave tačku na odnos.

 

1 / 7 Foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia

 

Možda je i to razlog da veza ostane diskretna, ali Mbapeova prethodna veza privukla je mnogo pažnje i tračeva, a takođe se navodilo da je zbog Rouz Mbape ostavio devojku koju je dugo krio.

 

Šuškalo se da je zbog Rouz Mbape ostavio transrodnu lepoticu Ines Rau
Šuškalo se da je zbog Rouz Mbape ostavio transrodnu lepoticu Ines Raufoto: EPA-EFE/Caroline Blumberg

Veza sa Ines Rau

 

Naime, prethodno je Mbape bio u vezi s Ines Rau, s kojom se prvi put pojavio javno tokom 75. Kanskog festivala u Francuskoj. Ova veza bila je dugo godina tajna, a razlog nije poznat.

 

Ines Rau je u medijima poznata kao prvi transrodni model na naslovnici magazina Plejboj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

Ines je od rođenja, po sopstvenom priznanju, osećala da je "žensko zarobljeno u muškom telu", te se sa 16 godina podvrgnula operaciji pola, uz podršku svojih roditelja, a inspirisana pričom trans modela Kerolajn Kozi.

 

Živela je potom kao žena, ali nije otkrivala svoj transrodni identitet do 24. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

Poslednji put viđeni su na jednoj jahti kako razmenjuju nežnosti, ali nakon toga je usledio kraj te veze.

 

Mbapea su povezivali s tada najlepšom ženom Francuske, Ališom Ejlis, kao i sa Emom Smet,  francuskom glumicom i modelom. Takođe, jedna od žena koju su vezivali za Mbapeovo ime jeste Stela Maksvel, bivši model Viktorijas sikreta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Mbape čestitao rođendan

 

makonda-tracker