euro 2024.

SLAVNE, prelepe, zgodne & taaakve srećnice! Ove devojke zarobile su srca naših ORLOVA i bodriće ih u Nemačkoj

0

Evropsto prvenstvu u fudbalu dovelo je u centar pažnje naše fudbalere, a ovo su partnerke najpoznatijih među njima.

Orlovi će nastupati u Nemačkoj na Evropskom fudbalskom prvenstvu
Orlovi će nastupati u Nemačkoj na Evropskom fudbalskom prvenstvufoto: Nemanja Nikolić

Evropsko prvenstvo u fudbalu glavna je tema i među ljubiteljima sporta, ali i među onima koji ne prate "najvažniju sporednu stvar na svetu". Nemačka će biti domaćin ovog fudbalskog prvenstva, a naši orlovi spremni su za utakmice koje slede.

 

Nije tajna da oni imaju ogromnu podršku u Srbiji, ali, naravno, najveću podršku imaju u svojim lepšim polovinama. Kako su fudbaleri u centru pažnje, tako su i njihove partnerke na meti medijske pažnje, što važi i za one koje nisu ranije bile poznate javnosti, ali i za one za koje odavno dobro znamo.

 

Neke su slavom premašile svoje supruge, a neke su dobile parče medijske pažnje upravo zbog toga što vole slavne fudbalere.

Ipak, pozitivno je to što većina naših fudbalera reprezentacije ima zaista predivne ljubavne i porodične priče.

 

Koga vole najpoznatiji srpski fudbaleri?

 

Sergej Milinković Savić i Natalija Ilić
Sergej Milinković Savić i Natalija Ilićfoto: Sergej Milinković-Savić Instagram

Sergej Milinković Savić već dugo voli svoju partnerku, doktorku Nataliju Ilić, s kojom je dobio ćerku Irinu. Natalija važi za jednu od najlepših partnerki fudbalera, 

 

Kada se Natalija porodila u Novom Sadu, Sergej je bio sa reprezentacijom u Kataru, pa naš fudbaler nije mogao uživo da vidi ćerkicu sve dok naši momci nisu ispali sa prvenstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

Aleksandar Mitrović i njegova supruga Kristina su već dugo u ljubavi, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja.

 

— U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno — pričao je Mitrović.

 

Imaju troje dece.

 

Aleksandar i Kristina Mitrović
Aleksandar i Kristina Mitrovićfoto: Kristina Mitrović Instagram

Nemanja Gudelj nedavno je stao na ludi kamen s Anastasijom, rođenom Ražnatović, a oni su definitivno jedan od najpopularnijih mladih parova u Srbiji, još otkako su tek uplovili u ljubavnu vezu.

 

Nije im trebalo dugo da krenu da žive zajedno, Anastasija je, putem ljubavi, odlučila da se preseli u Sevilju i napusti muzičku karijeru, a oba svoja venčanja, i crkveno i građansko, držali su u tajnosti, te podelili samo nekoliko fotografija sa svečanosti.

 

Nemanja i Anastasija Gudelj
Nemanja i Anastasija Gudeljfoto: Printscreen/Instagram/nemanjagudelj

Popularna manekenka Ana Rajković i golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković uskoro će postati roditelji po treći put.

 

Ponosni roditelji Relje i Tadije saopštili su pre nekoliko meseci da će uskoro dobiti prinovu, a otkrili smo i da će se porodici Rajković ovog puta pridružiti jedna devojčica, na veliku radost srećne mame, koja je priželjkivala ćerku.

 

Ana Rajković je u poodmakloj trudnoći
Ana Rajković je u poodmakloj trudnoćifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kapiten Dušan Tadić naglasio je da će imati podršku oca u Kataru. Ipak, 

Dušan je od 2013. godine u braku s Draganom Vukanac, s kojom ima troje dece: sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru, a par živi u Holandiji, gde naš sportista nastupa već godinama. Dragana nije tipična supruga fudbalera i retko se eksponira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

 

Filip Mladenović sa lepom Zoranom Žanetić ima dva sina, a na večnu ljubav su se zavetovali 2021. godine u Beogradu, gde su prisustvovali mnogobrojne kolege fudbaleri. Par je zajedno još od 2016. godine, piše Kurir.

 

Luka Jović već godinama se zabavlja sa Sofijom Milošević, koja je popularnost stekla pre njega, s obzirom na to da je nekollko godina starija, a već dugo poznata na domaćoj javnoj sceni.

 

Sofija i Luka su prvo dobili sina Alekseja, a onda u martu 2022. i sina Teodora.

 

Luka Jović i Sofija Milošević
Luka Jović i Sofija Miloševićfoto: SofijaMilo/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Četiri sata pred otvaranje: EURO navijači ispred Alijanc arene

 

makonda-tracker