uvek s ukusom

NEMA lepšeg načina da nosite tufnice ovog leta: Romantična haljina Tamare Vučić u isto vreme je i odmerena i šik

1

Uvek efektno stilizovana, Tamara Vučić se na konferenciji o razvoju i roditeljstvu pojavila u divnoj haljini za sve prilike.

Tamara Vučić na regionalnoj konferenciji o ranom razvoju i roditeljstvu
Tamara Vučić na regionalnoj konferenciji o ranom razvoju i roditeljstvufoto: Petar Aleksić

Prva dama Srbije Tamara Vučić u svojim poslovnim obavezama uvek izdvaja kao izuzetno značajno bavljenje decom u svakom smislu, pa je veoma posvećena događajima čija su tema naši mališani.

 

Ovog puta je u Beogradu bila deo regionalne konferencije o ranom razvoju i roditeljstvu, kao jedan od govornika, a ulaže velike napore kada je u pitanju isticanje ostvarivanja dobrobiti svakog deteta.

 

Za ovu važnu priliku, uvek lepo stilizovana Tamara Vučić odabrala je haljinu na tufnice koja je odisala romantičnim stilom.

 

Reč je o midi-modelu s laganim puf-rukavima, koji se lagano širi i doseže do iznad stopala.

 

Ovakvi modeli haljina veoma su zahvalni jer se lako mogu kombinovati u bezbroj prilika, bilo da su one manje ili više zahtevne, te je tako idealan izbor i za proslavu i za šetnju ili večeru u restoranu.

 

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

 

Tamarina haljina ima suptilan i efektan detalj u vidu dugmadi u prednjem delu haljine, a najbolji način isticanja tufnica jeste na beloj boji. Upravo zato je uz ovakvu crno-belu haljinu birala i bele cipele, kao i belu tašnicu.

 

Tamara Vučić ponela je belu haljinu s crnim tufnicama
Tamara Vučić ponela je belu haljinu s crnim tufnicamafoto: Petar Aleksić

Uz ovakav stil, odlično se slažu i lagane lokne i decentan nakit.

 

Klasično, elegantno, šik i s ukusom!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Fashion maske

makonda-tracker