tajne kraljevske porodice

"PRINC VILIJAM ZNA ŠTA RADI": Slavni sportista otkrio kakav odnos budući kralj ima sa porodicom kada se ugase kamere

0

U najnovijoj epizodi svog podkasta slavni sportisti progovorili su o temi koja već neko vreme interesuje čitavu planetu.

Princ Vilijam i Kejt Midlton imaju troje dece
Princ Vilijam i Kejt Midlton imaju troje decefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Poslednjih dana kraljevska porodica je u centru pažnje zbog neobičnog događaja koji je zauvek promenio percepciju javnosti o princu Vilijamu.

 

Naime, umesto uobičajenih ceremonija i slavlja britanski prestolonaslednik izabrao je da proslavi svoj 42. rođendan na koncertu globalne pop ikone Tejlor Svift, uživajući u muzici i atmosferi kao pravi fan.

 

Na opštu radost mnogih obožavalaca princ je pokazao svoje plesne veštine i pevao sve pesme uz eneriju i entuzijazam koji su oduševili prisutne, a društvo su mu pravili njegovi naslednici, princ Džordž i princeza Šarlot.

 

Međutim, ono što je možda najviše iznenadilo javnost bila je neformalna zabava koja se nakon koncerta odigrala u bekstejdžu, gde su se Vilijam i deca družili sa Tejlor Svift i njenim partnerom, poznatim sportistom Trevisom Kelsijem.

 

Ova neplanirana prilika za opuštanje omogućila je zvezdi Kanzas Siti Čifsa i njegovom rođenom bratu, koji je takođe bio prisutan, da steknu bliži uvid u život poznatog kraljevića dalje od očiju javnosti.

 

U novoj epizodi svog porodičnog podkasta pod nazivom "Nove visine sa Džejsonom i Trevisom Kelsijem", slavna braća podelila su svoje impresije i zapažanja sa ovog posebnog druženja. 

 

Trevis Kelsi i Tejlor Svift sa Vilijamom i decom
Trevis Kelsi i Tejlor Svift sa Vilijamom i decomfoto: taylorswit/Instagram

Izabranik Sviftove razgovor na ovu temu započeo je rekavši kako je vreme provedeno sa članovima kraljevske porodice predstavljalo "apsolutni užitak", sa čime se Džejson složio i dodao da se radi o zaista "predivnim ljudima".

 

Dve zvezde američkog fudbala bile su saglasne po pitanju toga da je malena princeza Šarlot bila "prava zvezda večeri" i da je starijem bratu i slavnom tati "ukrala šou".

 

Princeza Šarlot šarmirala je sve prisutne
Princeza Šarlot šarmirala je sve prisutnefoto: princeandprincessofwales/Instagram

– Ne znam. Možda je to zato što sada i sam imam tri devojčice. Energična je i konstantno je postavljala neka pitanja, to je i bio najbolji deo – rekao je stariji brat, inače bivši igrač Filadelfija Iglsa, koji sa suprugom Kajli Kelsi deli ćerke Vajat, Eliot i Benet .

 

– Volim kada roditelji traže od svoje dece da budu prisutni, da budu glasni –otkrio je Trevis, na šta je Džejson dodao: – Ohrabruju ih da preuzmu vođstvo u razgovoru. 

 

 

– Mnogi bi deci rekli 'Samo se upoznajte i uslikajte i to je to'; Ne, pustite ih na trenutak, neka se osećaju prijatno u razgovoru sa ljudima... Ako neko to radi kako treba, onda je to princ Vilijam – rekao je Trevis.

 

– Zato, hvala vam, Vaše Kraljevsko Visočanstvo. Bilo je sjajno upoznati vas, Šarlot i Džordža – zaključila je jedna od trenutno najvećih zvezda američke NFL lige.

 

Celu epizodu podkasta u kom Kelsi braća govore o susretu sa princom Vilijamom i decom možete pogledati u nastavku:

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

 

 

makonda-tracker