Da li biste probali?

"I u braku mora da postoji GRANICA": Pevačica otkrila nad čim njen muž i poznati glumac ima kontrolu i mnogi su u čudu

0

U braku engleske pevačice i američkog glumca postoji apsolutno poverenje, a oni to jedno drugom dokazuju na zanimljiv način

Lili Alen i Dejvid Harbor na dodeli Olivije nagrada 2022. godine
Lili Alen i Dejvid Harbor na dodeli Olivije nagrada 2022. godinefoto: Cover Images / INSTAR Images / Profimedia

Popularna engleska pevačica Lili Alen dala je nedavno intervju za The Sunday Times, u kom je pričala o mnogim temama, između ostalog i o tome kako njena porodica koristi savremenu tehnologiju.


Tom prilikom je iznandila ispričavši da njen suprug – inače poznati glumac Dejvid Harbor – i ona kontrolišu jedno drugom aplikacije na telefonima.


Sada koristim dečiji telefon po imenu Pinwheel – objasnila je ona. – Nema mogućnost za pretraživanje interneta i društvene mreže, ali mogu da koristim Uber i Spotifaj.

Kako je istakla, potpunu kontrolu nad uređajem koji ona upotrebljava ima njen suprug, kao i ona nad njegovim telefonom.


Moj muž je "staratelj", tako da on kontroliše šta mi je dozvoljeno da imam od aplikacija na telefonu. Ja kontrolišem njegov – rekla je pevačica.

 

Lili Alen i Dejvid Harboru braku su od 2021. godine
Lili Alen i Dejvid Harboru braku su od 2021. godinefoto: EPA-EFE/RINGO CHIU

Lili Alen je istakla da se Harbor i ona često šale na račun.


– Pošto su napravljeni za decu, on je naveden kao moj roditelj, a ja kao njegov. Kako ti se zove dete? Dejvid – ima 50 godina – kaže ona kroz smeh.

 

Komentari pevačicinih fanova su mahom negativni i mnogi veruju da je dala previše kontrole svom životnom saputniku. "Lepo je što hoće da smanji upotrebu interneta, ali ovo nije normalno", "Žao mi je, ali mora da postoji neka granica u braku", "Pre ne bih imala muža nego da imam muža koji ima kontrolu nad mojim telefonom", "Meni je ovo tužno, ona je baš bila otresita i svoja"... neke su od reakcija.

 

Pevačica je dodala da veruje da su pametni telefoni "uništili kreativnu stranu njenog mozga" i da misli da se svi oko nje osećaju tako.


Ne znam nikoga ko bi mogao da kaže da je kvalitet njegovog života bolji zbog pametnog telefona. Mislim da nas je to uništilo kao vrstu – zaključila je Lili. – Užasno je što su osmiljeni da izazivaju zavisnost. Neki od nas su skloniji zavisnostima nego drugi. To je zlo.

 

Lili Alen i Dejvid Harbor na Met gali 2022.
Lili Alen i Dejvid Harbor na Met gali 2022.foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Lili Alen i Dejvid Habor upoznali su se 2020. godine, preko ekskluzivne aplikacije Raya, koju koriste poznate ličnosti. Venčali su se u Las Vegasu godinu dana kasnije. Pevačica iza sebe ima brak sa Semom Kuperom, s kojim je dobila dve ćerke, a od njega se zvanično razvela 2018. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako proveriti je li telefon praćen

 

makonda-tracker