i palata je bila saglasna

Viktorija Bekam je rekla samo – "NE": Neočekivani zahtev Megan Markl zbog kog su im odnosi LEDENI godinama

0

Nakon što je supruga princa Harija zamolila svoju novu slavnu prijateljicu za nešto, dobila je ono čemu se definitivno nije nadala – odbijanje.

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Dejvid Bekam, nekadašnji fudbaler reprezentacije Engleske i Real Madrida, i njegova supruga, modna dizajnerka i članica grupe Spice Girls Viktorija Bekam ovih dana suočavaju se s nizom vrlo neprijatnih optužbi.


Autor Tom Bauer objavio je knjigu o njihovom životu, nazvanu "Kuća Bekamovih", u kojoj iznosi brojne interesantne i nepotvrđene detalje o dinamici ovog para, životu njihove porodice, odnosima s drugim poznatim ličnostima...


I dok se Beks i Poš verovatno drže za glavu dok čitaju sve Bauerove tvrdnje koje mogu da im naruše imidž, on je "potkačio" i Megan Markl, vojvotkinju od Saseksa i suprugu princa Harija.

Detaljno se bavio odnosnom Megan Markl s Viktorijom Bekam, a naveo je da je tenzija između njih nastala kada je kreatorka odbila da poklanja nekadašnjoj glumici svoje kreacije.

 

Dejvid i Viktorija Bekam održavaju dobre odnose s pripadnicima kraljevske porodice
Dejvid i Viktorija Bekam održavaju dobre odnose s pripadnicima kraljevske porodicefoto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Kako se navodi u "Kući Bekamovih", nakon što se Megan udala za princa Harija i postala članica britanske kraljevske porodice, svesna da će biti fotografisana iz dana u dan, izrazila je želju da nosi odeću i torbe koje potpisuje Viktorija Bekam. Ona je navodno pitala suprugu Dejvida Bekama da joj besplatno da sve što joj treba, a Viktorija je to – odbila.


Veruje se da je ovo dovelo do "ledenih odnosa", kakvi danas vladaju između Bekamovih i Saseksovih.

Međutim, nije kriva samo Viktorija, nego je navodno i Palata odbacila ovu mogućnost zbog protokola koji vladaju na dvoru. Štaviše, Bauer piše da je "Palata stavila veto na to jer je protiv pravila".

 

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia

U pomenutoj knjizi se navodi i da je Megan Markl pobesnela kada je shvatila da je ovaj poznati par bogatiji od njenog muža i nje, iako su oni plemići.

 

Bila je besna kad je shvatila da su Bekamovi bogatiji od nje, imali su pet kuća, stalan pristup privatnim avionima, pozivnice da plove jahtama i mnogo više novca, a ona je trebalo tek da postane vojvotkinja – ističe Bauer.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati da vlada još godinama"

 

makonda-tracker