ASTROLOŠKE PROGNOZE

MESEČNI horoskop za JUL za Bika: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Bikovi, proverite šta vas čeka ovog jula na svim poljima života.

Bikovi, šta vas čeka ovog jula?
Bikovi, šta vas čeka ovog jula?foto: New Africa/Shutterstock

U julu, vaš vladar Venera diktira vreme koje će se dogoditi na nebu vašeg života. Prvi deo meseca ona će se kretati kroz znak Raka, fokusirajući se na poslove rođaka, a do sredine jula prelazi u kraljevski znak Lava i porodičnim poslovima unosi sjaj. Ništa ozbiljno, ali za samca Bika postoji šansa da uredi dom, i to baš onako kako ste dugo želeli.

 

Vredi napomenuti da osim Venere, na vaše raspoloženje ništa manje neće uticati i Mars – kretaće se kroz Bika do 21. jula. To znači da će vaš znak imati više vatre i želje da postigne nesvesne, ali za vas karmički važne ciljeve. Kao da će se osobine Ovna pojaviti čak i u vašem ponašanju i postaćete drskiji, sigurniji u sebe, pa čak i arogantniji.

 

Najvažniji trenutak jula za Bika biće period od 14. do 17. jula. Tada će u vašem znaku doći do konjunkcije Marsa i Urana, što može doneti važan susret koji će mnogo promeniti.

Uran je odgovoran za vašu svrhu u životu i status, te može doći do sukoba karmičkog tipa! Na primer, biće vam ponuđena promocija ili će nešto na čemu ste dugo radili biti realizovano bukvalno za jedan dan.

 

Mlad mesec 4. jula je u vašem sektoru putovanja, što znači da biste mogli da krenete negde na novo mesto, izlet, turu... Budite uvereni, početak meseca će vam biti važan čak i sa stanovišta komunikacije; može se pojaviti osoba sa kojom će vam biti prijatno i udobno komunicirati. Za solo Bika, mlad Mesec može označiti početak ljubavne prepiske

 

Važan dan za vas će biti 20. jul, što je dan trigona između Venere i Čvora budućnosti, koji će pomoći u rešavanju pitanja u vezi sa nekim prošlim stvarima sa nekretninama. Takođe, postoji šansa da ćete na ovaj dan biti veoma inspirisani ljubavnom energijom, možda ćete imati lep izlazak. Za Bikove koji ne traže romantiku, 20. jul može biti dan kreativne inspiracije.

 

Obratite pažnju na 21. jul i dan punog meseca
Obratite pažnju na 21. jul i dan punog mesecafoto: PeachShutterStock/Shutterstock

Pun mesec 21. jula u Jarcu postaće važan za vas, jer će vas suočiti sa onim što ste sami odlučili oko 22-23. juna (prvi pun Mesec u Jarcu). Pored toga, ovog dana možete odlučiti o važnoj finansijskoj transakciji, na primer, ulaganju u putovanja, obrazovanje ili unapređenje poslovanja. Važno je napomenuti da će vam tokom jula posao biti važan fokus, a Lilit će u sektoru radnog života i zdravlja činiti blagi haos. Nesporazumi u timu, iako je za Bika moguća i romansa na radnom mestu, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker