ASTROLOŠKE PROGNOZE

MESEČNI horoskop za JUL za Ovna: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Ovnovi, proverite šta vas čeka ovog jula na svim poljima života.

Ovnovi, šta vas čeka ovog jula?
Ovnovi, šta vas čeka ovog jula?foto: Max4e Photo/Shutterstock

U julu će se vladar znaka Ovna kretati kroz znak Bika, što znači da će sfera finansija biti posebno aktivna u vašem životu. Obično Mars (planeta Ovna) u Biku postaje sporiji, ali tvrdoglaviji – verovatno ćete želeti da više pažnje posvetite zaradi, ishrani, pa čak i sopstvenom samopoštovanju. Šta god da radite, kao da sve ispada baš onako kako je univerzum nameravao.

 

Od 1. jula crni mesec će se kretati kroz vaš partnerski sektor; možete ući u lepu, ali pomalo zabranjenu romansu, ili se vaš postojeći partner može ponašati na nekonvencionalan način. To se ne odnosi samo na romantične veze, već i na poslovne – budite pažljivi oko dokumenata koje potpisujete tokom celog meseca.

 

Mlad mesec 5. jula biće u znaku Raka, koji je u vašem slučaju odgovoran za vaše mesto stanovanja; možda ćete imati novosti u vezi sa stanovanjem, na primer, pojaviće se kupac za stan ili ćete sami razmišljati o tome, kao da ćete se rešavanjem stambenog pitanja lišiti velika glavobolja.

U istom momentu, Venera će biti u vašem sektoru nekretnina – možda će se vaš partner useliti kod vas, ili ćete možda razmišljati o nekim zajedničkim planovima za kupovinu ili prodaju kuće.

 

Za mnoge Ovnove najaktivniji period u romansi i sreći počinje 12. jula – Venera prelazi u znak Lava, praveći trigon prema vašem Suncu. Možete se zaljubiti, ili se baviti novim hobijem ili sportom. Sačekajte taj novi talas radosti. Ovo posebno važi za samce Ovna – 20. jula trigon od Čvora budućnosti do Venere doneće vam zadovoljstvo od svega što radite.

 

Retrogradni Saturn vas vraća u prošlost
Retrogradni Saturn vas vraća u prošlostfoto: Ezume Images/Shutterstock

Ipak, retrogradni Saturn u julu vratiće vas u prošlost i na površinu će isplivati ono što je za vas bilo skriveno u proleće.

 

Važan događaj za vas biće termini od 14. do 17. jula – Mars se povezuje sa Uranom, a u vašem finansijskom sektoru. Možda ćete imati iznenadne prihode, zahvaljujući prijateljima ili nekoj vrsti zajednice. Ako imate projekat na društvenoj mreži ili radite u oblasti komunikacija, onda sačekajte, jer možda imate ozbiljnog klijenta.

 

Mogući su veliki šokovi u julu za Ovnove
Mogući su veliki šokovi u julu za Ovnovefoto: mayu85/Shutterstock

Za mnoge Ovnove period od 14. do 17. jula može da bude trenutak šoka – život se bukvalno može okrenuti za 180 stepeni, jer Uran uvek donosi nalet, nešto neočekivano i teško predvidljivo.

 

Ipak, pun Mesec 21. jula biće dupli i u znaku Jarca; čini se da vam je data druga šansa da vidite svoj cilj u životu i donesete važnu odluku u vezi sa poslom. Istog dana na vašoj karti pojaviti aspekt Velikog krsta, kao da ćete se naći pred najsudbonosnijim odlukama, postupajte odlučno! Mars će ovog dana preći u znak Blizanaca, pa ćete možda otići na službeno putovanje ili imati važan telefonski poziv od prijatelja ili neke grupe vama važnih ljudi. Inače, Mars će biti u trigonu sa Plutonom. a komunikacija sa muškarcima, posebno onima koji imaju moć, biće uspešna, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker