nedavno su postali roditelji

Srpski pevač im je pevao na svadbi, a zovu je – MEGAN MARKL: Supruga golmana Hrvatske jedna je od najlepših žena Balkana

0

Životna saputnica Dominika Livakovića iza sebe ima dugu karijeru u jednom od najlepših sportova, a pre nekoliko meseci donela je na svet njihovo prvo dete

Dominik Livaković jedan je od najzapaženijih u timu reprezentacije Hrvatske
Dominik Livaković jedan je od najzapaženijih u timu reprezentacije Hrvatskefoto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj počelo je ove nedelje, a u prvim danima su sve oči bile uprte u meč koji se igrao između Hrvatske i Španije, a naše komšije se nisu proslavile i na prvoj utakmici su poražene rezultatom 3:0.


Nije Hrvatima mnogo značio ni Dominik Livaković, čuveni golman koji trenutno nastupa za Fenerbahče, koji spada u najbolje u svom poslu na Starom kontinentu.


Šarmantni Zadranin jedan je i od najatraktivnijih sportista u Hrvatskoj, a njegovo srce je, na veliku žalost devojaka, odavno osvojeno.

Dominik Livaković je u skladnom braku s Helenom, s kojom će 18. juna obeležiti dve godine braka.

 

 

Par se 2022. venčao u Katedrali Sv. Stošije u Zadru, nakon pet godina harmonične veze, a zatim su priredili veliko i luksuzno slavlje u jednom luksuznom hotelu, gde su za raspoloženje zvanica bili zaduženi pevači Petar Grašo i Saša Matić.

 


Ko je žena Dominika Livakovića?


Lepa Helena, koja se pre udaje prezivala Matić, popularna je u svojoj zemlji i pod nadimkom "hrvatska Megan Markl", zbog velike fizičke sličnosti sa suprugom princa Harija i vojvotkinjom od Saseksa.

 


Ona iza sebe, inače, ima dugogodišnju karijeru u umetničkom klizanju, kojim se bavila od malih nogu, a nakon 20 godina na ledu je rešila da se povuče 2017. godine jer se, kako je objavnila, "više nije videla u tome".


Helena je diplomirala industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a poznata je kao jedna od najbolje odevenih žena Balkana.


S Dominikom je početkom ove godine dobila sina Joakima, a ova mala porodica je srećna i živi idilično.

 

 

Kako je gospođa Livaković jednom prilikom objasnila, kod slavnog golmana joj se posebno dopada to što je skroman.


Definitivno me oduševljavaju Dominikova skromnost i poniznost. Veliki je samokritičar, što me nekad zna i iznervirati, ali opet, razumem ga. Mogli bismo reći da smo oboje odgojeni u timskom sportu, zbog čega kod nas nema sebičnosti i super funkcionišemo kao tim – istakla je Helena jednom za Index.hr.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Piksi pokazao umeće na treningu

 

makonda-tracker