šuška se

U tajnosti postao tata, pevačica navodno pretila njegovoj devojci: Filipa Kostića žene OBOŽAVAJU, a on skriva privatnost

3

Jedan od najatraktivnijih domaćih sportista trudi se da sačuva privatni život od medija, ali nekoliko detalja je dospelo do javnosti

Filip Kostić je jedan od najpopularnijih fudbalera reprezentacije Srbije
Filip Kostić je jedan od najpopularnijih fudbalera reprezentacije Srbijefoto: Gianluca Ricci/IPA Sport / Zuma Press / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je juče svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj utakmicom protiv Engleske, u kojoj smo izgubili 1:0, a jedan od najzapaženijih na meču bio je vezista Filip Kostić.


Fudbaler italijanskog Juventusa u suzama je napustio teren zbog povrede, a dan kasnije saznali smo da je on završio turnir jer je povreda ozbiljnije prirode nego što je delovalo.


Kostić je jedan od najpopularnih igrača srpskog tima i miljenik navijača, kao i ženskog dela publike, a spada u sportiste koji uspešno skrivaju svoj privatni život od medija.

Često se na društvenim mrežama može pročitati pitanje da li je Kostić oženjen ili slobodan, a od njega odgovor na to pitanje nećete dobiti jer on svoju intimu drži podalje od javnosti.


Jedna od retkih devojaka s kojom je do sad povezivan je misteriozna Kristina Mihajlović, s kojom je dobio sina 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Kostic (@filipkostic)


Samo jednom prilikom Kostić je pokazao kako uživa sa svojim mališanom, a zanimljivo je da je i sama činjenica da je Filip postao tata otkrivena slučajno, kada je Ante Rebić, hrvatski fudbaler i njegov tadašnji saigrač u Ajntrahtu, objavio fotografiju s Kostićem i srpskim napadačemLukom Jovićem uz opis:


Čestitke mladim tatama.

 

Luka Jović i Filip Kostić nakon što su postali očevi
Luka Jović i Filip Kostić nakon što su postali očevifoto: @_anterebic, Instagram

Ipak, nije poznato da li je sportista s dečakovom majkom.


Takođe, mediji su 2015. godine tvrdili da je pevačica Dara Bubamara, čije su obnažene fotografije dospele do javnosti, ovaj sadržaj slala upravo Kostiću, koji je na pitanje novinara o tome odgovorio da ne zna o čemu se radi i pitao da li je pevačica lično potvrdila da su fotografije bile upućene njemu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Kostic (@filipkostic)


Nakon toga pisalo se da je fudbalerova tadašnja devojka Jelena Stevanović izjavila da joj je Dara Bubamara pretila, kada je za "Informer" rekla da ju je pevačica nekoliko puta zvala telefonom, tvrdila da je Kostić sa njom u vezi i pretila da će joj "polomiti kosti".


Fudbaler nije komentarisao ništa od tih navoda i ostao je posvećen svojoj odluci da ne eksponira privatni život, kao i da sve što ima da kaže govori na terenu.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mitros on fire u Gelzenkirhenu

 

makonda-tracker