njen stil

Za maturu ili svadbu — čista perfekcija! Glam modno izdanje Džejle Ramović u kom izgleda poput boginje

0

Pevačica Džejla Ramović ima odličnu haljinu za sve prilike koje iziskuju eleganciju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Džejla Ramović jedna je od devojaka s estrade koje imaju "ceo paket": i glas, i stas, i stil, i lepo vaspitanje. Pobednica "Zvezda Granda" prisutna je od detinjstva na muzičkoj domaćoj sceni, a uvek pleni osmehom i šarmom.

 

Ona se pojavila na snimanju emisije Ami Dži šou u elegantnom izdanju, koje bi komotno mogla da nosi u bilo kojoj prilici koja iziskuje eleganciju ili glamur.

 

Džejla i inače ima fantastične modne izbore, te se vrlo retko dešava da pogreši, a preferira jednostavan stil s notom glamura. I od toga ne može bolje!

 

Lepa pevačica ponela je nude haljinu koja lagano pada i materijalom miluje telo, a ima vrlo efektan halter unakrsni izrez.

 

Halter haljine su i inače uvek dobar izbor za sve prilike, a Džejli ovakav model savršeno stoji! Tu je i traka koja lagano pada i ima efekat ešarpe, a uz ovakvu haljinu, Džejla je ukombinovala obuću zlatne boje.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dodatni dašak seksepila i elegancije daju gola leđa i V izrez sa zadnje strane haljine. Zato bi ovakva haljina mogla da bude odličan izbor za sve vrste proslava, od mature do svadbe.

 

Džejla Ramović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tu je elegantna kika, decentna šminka i neizostavan osmeh!

 

Novinari su Džejli pitali za ljubavno stanje, ali ona je, kao i uvek, ostala misteriozna, ali je istakla da nije ni u kakvoj tajnoj vezi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Odnos Marije Šerifović i Džejle

 

makonda-tracker