euro 2024.

Znate li ko je devojka Džuda Belingema? Fudbaler koji je naljutio navijače Srbije ljubi LEPOTICU kakva se retko viđa

0

Starija je od njega četiri godine, prelepa i veoma uspešna, a osobe bliske mladoj lepotici kažu da je do ušiju zaljubljena u engleskog asa

Džud Belingem tokom meča Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu
Džud Belingem tokom meča Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalufoto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Evropsko prvenstvo u fudbalu uveliko je počelo, a reprezentacija Srbije juče je počela svoje učešće, mečom protiv Engleske.


Igračem utakmice proglašen je Džud Belingem, strelac jedinog gola i mladi as Real Madrida, koji važi za jednu od najvećih zvezda tima sa Ostrva.


Iako ima tek 20 godina, Belingem je već senzacija u svetu fudbala, predstavlja Englesku već četiri godine, a nedavno je s Realom prvi put osvojio Ligu šampiona.

Džud Belingem važi i za miljenika devojaka, a britanski mediji nedavno su pisali da je njegovo srce osvojeno i da se očekuje da će ga devojka bodriti u Nemačkoj.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Prethodno je fudbaler povezivan s manekenkama Asantevom Čiti, a njegova nova ljubav je holandska lepotica Laura Selija Valk.


Ko je devojka Džuda Belingema?


Nije poznato kako su se i kada Laura i Džud upoznali, ali oni su počeli da prate jedno drugo na društvenoj mreži instagram u aprilu ove godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)


Ona je studirala na Univerzitetu primenjenih nauka na Amsterdamu, a nakon sticanja diplome je osnovala kompaniju Bobby Rose Agency, koja se bavi konstaltingom i proizvodnjom internet sadržaja, a fokusirana je na firme u povoju. Na Instagramu ima oko pola miliona pratilaca i često deli sponzorisane objave, nastale u saradnji sa uspešnim brendovima kao što su Bali Body i Monday Swimwear.

Trenutno ima ugovor s mančesterskom agencijom The Four Models, a živi u Amsterdamu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)


Kako je pisao The Sun, Laura je posetila fudbalera u Španiji, gde su išli na više romantičnih sastanaka.


Laura svima priča o njhovoj vezi – rekao je nedavno izvor blizak manekenki. – Odsela je kod njega u Madridu proteklih nekoliko nedelja i zaljubljena je.


Lepotica iz Amsterdama je četiri godine starija od Belingema, a fudbaler je nedavno istakao da ne želi ništa ozbiljno u ovom trenutku i na pitanje fana na TikToku odgovorio da ne planira porodicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

Kada ga je jedan navijač upitao želi li decu, rekao je:


Ne, nije to za mene.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako je izgledao dolazak srpskih fudbalera u Augsburg

 

makonda-tracker