godine ljubavi

Ko je misteriozna supruga Dušana Tadića? Imaju troje dece i uz njega je bila i u dobru i u zlu

1

Jedan od najpopularnijih srpskih fudbalera godinama je u skladnom braku, a supruga mu je bila najveća podrška u svim usponima i padovima tokom karijere

Dušan Tadić je godinama kapiten reprezentacije Srbije
Dušan Tadić je godinama kapiten reprezentacije Srbijefoto: EPA-EFE/Robert Hegedus

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je juče svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a iako smo poraženi od Engleske rezultatom 1:0, naši igrači pokazali su da imamo čemu da se nadamo u nastavku takmičenja.


Dan nakon meča, najviše se priča o kapitenu Dušanu Tadiću, koji nije igrao od početka i privukao je mnogo pažnje izjavom o tome da je najbolji igrač tima i da mu je teško palo što nije bio u startnih 11.


Popularni vezista jedan je od fudbalera koji su uvek otvoreno pričali s predstavnicima medija, ali kada je u pitanju njegov privatni život, Tadić preferira da sačuva svoju privatnost.

Poznato je, ipak, da je on već godinama u skladnom braku, kao i da je ponosni tata.


Dušan Tadić je, naime, od 2013. oženjen Draganom Vukanac, s kojom ima troje dece: sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru, a ova porodica od prošle godine živi u Turskoj, gde fudbaler nastupa za Fenerbahče. Kako se pisalo, oni su se upoznali još dok je Tadić igrao za FK Vojvodina, na početku karijere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac


Porodica popularnog sportiste jedna je od onih koju nećete videti na društvenim mrežama jer čuvaju svoj privatni život daleko od medija, a Tadićeva supruga nije preterano aktivna na Instragramu, gde ima samo tri fotografije, a poslednja od njih je fotografija njenog supruga objavljena još 2012.


Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije u jednom intervjuu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mitros on fire u Gelzenkirhenu

 

makonda-tracker