STVARAJU USPOMENE

Ne zna koliko mu je još ostalo od života: Legendarni glumac uprkos ozbiljnoj BOLESTI drži unuku na snimku koji topi srca

0

Zvezda filma ''Umri muški'' ima dijagnostifikovanu demenciju ali to ga ne sprečava da bude bravi deda svojoj unuci

Iako dementan, Brus Vilis uživa u društvu svoje unuke Luetom
Iako dementan, Brus Vilis uživa u društvu svoje unuke Luetomfoto: Printscreen/Instagram/brucewillisbw

Rumer Vilis je podelila redak snimak Brusa Vilisa kako drži svoje unuke u kompilaciji objavljenoj na Instagramu za proslavu Dana majki u SAD.

 

Najstarija ćerka glumca i Demi Mur rodila je ćerku Luetu Ajzli u aprilu prošle godine.

 

Na snimku objavljenom u nedelju, 12. maja, zvezda filma Umri muški, može se videti kako se smeje dok mu unuka Lueta sedi u krilu.

 

 

Do toga je došlo nakon što je Vilisu 2023. godine dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD), što je navelo njegove rođake da najave da će "odaljiti" od glume.

 

 

Iako je zdravlje, sada već bivšeg glumca, možda u opasnosti, još uvek postoji mnogo potrebe za iskazivanju ljubavi prema svojoj porodici koja ga okružuje i uživanju sa istima, što su ovom prilikom i zabeležili.

 

Prva unuka bivšeg holivudskog para, Rumer Vilijams, takođe je podelila dirljive fotografije i snimke povodom Dana majki, pokazavši koliko joj je rođenje ćerke promenilo život.

 

 

Demi Mur i Brus Vilijams su ostali dobri prijatelji, te iako živi danas sa sadašnjom suprugom Emom Heming, bivša supruga ga redovno obilazi i provodi sa njima bitne datume i praznike.

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker