emotivno

Sve lošijeg zdravlja, ali – SREĆAN ČOVEK: Morate da vidite kako je porodica čestitala rođendan Brusu Vilisu

0

Čuveni holivudski glumac Brus Vilis proslavio je pre nekoliko dana 69. rođendan, a tim povodom su mu divne reči uputile najvažnije žene u njegovom životu – bivša i aktuelna supruga

Brus Vilis pre bolesti
Brus Vilis pre bolestifoto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Glumac Brus Vilis već nekoliko godina je penzionisan i bori se s demencijom, zbog koje mu je otežano svakodnevno funkcionisanje, a njegovi najbliži veoma su zabrinuti za njegovo stanje.


Zvezdi nekih od najuspešnijih akcionih trilera proteklih decenija najpre je 2022. dijagnostikovana afazija, a potom je njegova porodica prošle godine saopštila da Vilis pati od frontotemporalne demencije.


Zbog toga je u svakom trenutku pored njega neko iz njegove velike porodice: bivša supruga Demi Mur, trenutka supruga Ema Heming i njegovih pet ćerki koje je dobio u dva braka.

Budući da su u svakom trenutku tu za njega, Brusovi najbliži nisu propustili priliku da za njegov rođendan ponovo pokažu svetu svu ljubav koju osećaju prema njemu.


Demi Mur objavila je na Instagramu više fotografija, a dok su neke iz dana kada su oni bili u braku, tu su i najnovije fotografije holivudske legende, što je za fanove retka prilika da ga vide otkako se povukao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Srećan rođendan, B.V! Volimo te i veoma smo zahvalni što te imamo! – poručila je glumica, koja je podelila i snimak Vilisovog i njenog plesa koji je snimila njihova ćerka Rumer.


Glumčeva supruga Ema podelila je, takođe, dirljiv trenutak Brusa Vilisa s jednom od njihovih ćerki i napisala:


Kao i vi, mi ga jednostavno obožavamo! Ono što možda ne znate, ali možda možete da zamislite, jeste da su njegove ruke najsigurnije mesto na svetu. On je pravi džentlmen. S toliko ljubavi koju pruiža i deli. To je ono što ja vidim: njegovu suštinu. Mogu vam reći, tako je čist, tako dobar. Srećan rođendan, ljubavi moja. Ti si dar koji se neprestano daje drugima.

 


Brus Vilis iz braka s Demi Mur ima ćerke Talulu, Rumer i Skuter, dok je s Emom dobio ćerke Mejbel i Evelin.

 

Skuter je uz niz divniih fotogafija poručila da je njen tata njen najbolji prijatelj i da on obožava svoju porodicu.

 

 

Rumer je istakla da je "pravi dar" kada te voli čovek kakav je Brus Vilis i da često poželi da ponovo bude njegova beba i da se sklupča uz njega.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Raša Bukvić otkrio kako je raditi s Brusom Vilisom

 

makonda-tracker