prisetila se davnih trenutaka

"Nikada to neću zaboraviti": Mila Jovović otkrila u kakvim odnosima je sa Brusom Vilisom, Demi Mur i njihovom decom

1

Mila je podelila neke od interesantnih događaja nakon što je sa čuvenim glumcem snimala "Peti element"

MILA JOVOVIĆ O BRUSU VILISU, DEMI MUR I NJIHOVOJ DECI
MILA JOVOVIĆ O BRUSU VILISU, DEMI MUR I NJIHOVOJ DECI foto: Instagram / millajovovich

Tokom intervjua koji je nedavno dala, naša glumica Mila Jovović prisetila se trenutaka koje je doživela kada je pre mnogo godina imala priliku da sarađuje sa Brusom Vilisom, a kasnije ostavari neverovatan odnos sa njegovom suprugom Demi Mur i njihovom decom.

 

Ona se osvrnula na, kako je rekla "čuvanja dece" dece Brusa Vilisa baš uoči 27. godišnjice Vilisovog klasika „Peti element“. Ona je otkrila da je baš to bio "poseban trenutak"  u njenom životu.

 

Klasik naučne fantastike sa Brusom Vilisom u glavnoj ulozi proslaviće svoju 27. godišnjicu 7. maja, činjenica je koju Mila (48) smatra nezamislivom.

- Ne mogu da verujem da je prošlo toliko vremena -  kaže ona za People, da njen rad kao glumice i muzičara dostiže godišnjicu od skoro 30 godina. 

 

Jovović, koji sada glumi u naučnofantastičnom trileru Diši rado se priseća svega o snimanju Petog elementa.

 

- U našim životima uvek postoji nekoliko trenutaka briljantnosti između svih sitnica - između svih normalnih stvari, između svih neuspeha i razočaranja, i bilo čega drugog, dobrog, lošeg, normalnog, ružnog. 

 

Glumiti pored Vilisa (69) - bio je to poseban trenutak. Bio je to poseban lik - kaže Mila.

 

MILA JE JEDNA OD NAŠIH NAJPOZNATIJIH GLUMICA U HOLIVUDU
MILA JE JEDNA OD NAŠIH NAJPOZNATIJIH GLUMICA U HOLIVUDU foto: Profimedia


U filmu francuskog pisca i reditelja Luka Besona, Jovović je igrala Lilo, humanoidno otelotvorenje naslovnog elementa. Između sličnih naučno-fantastičnih filmova 12 majmuna i Armagedon, Vilis je glumio u ulozi majora specijalnih snaga, koji je postao taksista Korben Dalas, koji kreće u međugalaktičku avanturu nakon što Lilo pobegne iz kandži industrijalca Gerija Oldmana Žan-Batista Emanuela Zorga.

 

- Pošto je Vilis bio "prilično stariji od mene" - priseća se Jovović, "bila sam više prijatelj sa njegovom decom i Demi Mur. Išli smo jedni drugima u posetu - kaže Mila, pa dodaje:

 

- To je značilo "čuvanje dece". Rumera, Skauta i Talule, tri ćerke Vilisa i Murove (61). Zajedno bismo slušali muziku i plesali - kaže Mila.

BRUS VILIS JE TEŠKO BOLESTAN ALI SREĆAN SA SVOJOM VELIKOM PORODICOM
BRUS VILIS JE TEŠKO BOLESTAN ALI SREĆAN SA SVOJOM VELIKOM PORODICOM foto: @Demimoore/Instagram

Tako smo njihovom roditeljima dali malo vremena da bezbrižno odu na snimanje "Petog elementa".

 

- Bila sam im kao starija sestra - kaže zvezda Rezident Evil-a, nazivajući Vilisove "posebnom porodicom". Vilis takođe ima još dve ćerke, Mejbel Rej i Evelin Pen, sa suprugom Emom Heming Vilis.


- One su tako kul i tako divne devojke - dodaje Mila, koja je i 27 godina kasnije ostala u kontaktu sa Rumerom, Skautom i Talulom.

 

- Imaju tako sjajan odnos sa Demi, i to mi se sviđa. Gledam na njih kao na porodičnu jedinicu i jednostavno mislim da je zaista divno ono što su stvorili.

 

BRUS VILIS SE PROSLAVIO NIZOM ULOGA, A S MILOM JE IGRAO U PETOM ELEMENTU
BRUS VILIS SE PROSLAVIO NIZOM ULOGA, A S MILOM JE IGRAO U PETOM ELEMENTU foto: Profimedia

 

U "Petom elementu" je takođe glumio Kris Taker kao urnebesni blistavi di-džej Rubi Rod. Taker je u novembru rekao za People da se "sjajno, sjajno" proveo sa Milom i Vilisom na snimanju.

 

- Naravno, molim se za njega - rekao je Taker (52) o Vilisu nakon dijagnoze afazije zvezde "Umri muški" i povlačenja iz glume.

 

- Uvek je bilo sjajno videti ga. Nikada to neću zaboraviti. Raditi sa njim, bilo je to sjajno vreme.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja​​​​​​​ i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Glumac iz Njujorka o skandalu koji potresa Holivud

 

makonda-tracker