Poznati

On zaboravlja njihova imena, ali oni su UVEK TU: Ćerka Brusa Vilisa objavila potresnu fotografiju sa ocem

0

Vest o tome da voljeni glumac Brus Vilis pati od teške bolesti potresla je javnost. Njemu je 2022. godine dijagnostikovana afazija, a potom i demencija, a njegova porodica ne ostavlja ga samog ni na trenutak dok mu se stanje pogoršava.

Voljeni glumac Brus Vilis
Voljeni glumac Brus Vilisfoto: Epa / WARREN TODA

Uoči Nove godine ćerka Brusa Vilisa je objavila dirljivu fotografiju sa svojim ocem na instagram profilu. 

 

Na slici se nalazi Skaut Vilis, druga ćerka Brusa Vilisa, kako mu je naslonjena na grudi i veselo gleda u njega dok je on mazi po galavi. 

 

Podsetimo se da se Brus povukao iz javnosti nako što mu je diijagnostikovana demencija. Budući da poznati glumac više ne može da zapamti imena bližnjih, on ima ogromnu podršku svojih najmilijih.

 

Skaut Vilis u zagrljaju svog oca Brusa Vilisa
Skaut Vilis u zagrljaju svog oca Brusa Vilisafoto: Scout Willis / Instagram

Poznato je da su njegova supruga Ema Heming, bivša žena Demi Mur i njihova deca bliskiji nego ikada. Oni se trude da budu što posvećeniji glumcu jer ne znaju koliko im je još vremena ostalo da provedu zajedno. 

 

Brus Vilis s Demi Mur ima ćerke Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (29), a od 2009. godine je u braku s Emom Heming, s kojom je dobio ćerke Mejbel (11) i Evelin (9).

 

Nedavno je postao deda, njegova najstarija ćerka Rumer dobila je devojčicu Luetu, i kako anonimni izvor navodi "Rumer želi da bude sigurna da Lueta upozna dedu", prenosi Hola.

 

Ona želi da on bude deo Luetinog života. To je posebna povezanost – nastavlja anonimni izvor.

 

 

Podsetimo, glumcu je najpre utvrđena afazija, starije koje utiče na kognitivne sposobnosti i govor, a potom je dobio i dijagnozu demencije.

 

– Nažalost, problemi s komunikacijom su samo jedan od simptoma bolesti s kojom se Brus suočava. Iako je bolno, olakšanje je to što je konačno uspostavljena jasna dijagnoza – navodi porodica legendarnog glumca.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd.

 

makonda-tracker