neverovatna ljubavna priča

Glumac je bio VELIKI ZAVODNIK, sve dok u njegov život nije ušla ONA: Imaju 7 dece, a on je OD NJE STARIJI 26 godina

0

Alek i Hilarija Boldvin su u braku od 2012. godine i imaju 7-oro dece, a njihova intrigantna ljubavna priča podseća na scenario nekog romantičnog filma. 

Alek je od Hilarije stariji 26 godina
Alek je od Hilarije stariji 26 godinafoto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Glumac Alek Boldvin (66) u Holivudu bio je poznat kao veliki zavodnik, sve dok u njegov život nije ušla Hilarija (40).

 

Instruktorka joge, preduzetnica i spisateljica očarala je Boldvina 2011. godine, kada su se prvi put i upoznali.

 

Mnogi su ovoj vezi prognozirali brz krah, s obzirom na to da je glumac od svoje lepše polovine stariji čak 26 godina. Ipak, 12 godina zajedničkog života i sedmoro dece kasnije, njihova ljubav nasuprot očekivanjima javnosti i dalje opstaje. 

 

Februara 2011. godine odigrao se sudbonosni susret budućeg holivudskog para, kada su oboje večerali u jednom poznatom njujorškom restoranu. 

 

– Stajala sam sa svojim prijateljima blizu vrata. Tada je naišao on, uhvatio me za ruku i rekao 'Moram da te upozam' – prisetila se jednom prilikom Hilarija

 

Par je već u leto iste te godine obelodanio svoju vezu, a mnogi su osudili evidentnu razliku u godinama

 

Godina u razlikama paru nikada nije bila prepreka u ljubavi
Godina u razlikama paru nikada nije bila prepreka u ljubavifoto: Profimedia

 

– Zapravo sam gledala ovaj zaista sjajan film kada sam bila mlađa i u njemu je bio jedan neverovatan glumac: zvao se "Working girl" rekla je jednom prilikom Hilarija, na šta se Alek šaljivo nadovezao: –Moja žena me je videla u filmu kada je imala samo 4 godine.

 

Već u aprilu naredne godine, holivudski režiser zaprosio je svoju izabranicu.

 

– Odveo me je u Montauk, pao je na koleno i od tog trenutka se više ničega ne sećam jer sam počela da plačem, ali da, on je veoma romantičan – rekla je Hilarija za "Ekstra" ubrzo nakon veridbe. 

 

Nakon dva meseca, par je sudbonosno da izgovorio u staroj katedrali Svetog Patrika u Njujorku, pred velikom skupinom sačinjenom od porodice, prijatelja i mnoštva poznatih ličnosti. 

 

U avgustu 2013. godine rodilo se Hilarijino i Alekovo prvo zajedničko dete – ćerkica Karmen Gabrijela.  Glumac već ima jednu ćerku iz prvog braka sa zanosnom lepoticom i koleginicom Kim Besindžer

 

Alek Boldvin i Kim Besindžer imali su buran brak
Alek Boldvin i Kim Besindžer imali su buran brakfoto: © Universal Pictures / AFP / Profimedia

 

– To je na neki način druga šansa za mene. Svi znaju da sam imao prilično neprijatnu bitku za starateljstvo nad Ajrlend – rekao je Boldvin, a povodom rođenja malene Karmen Gabrijele oglasila se i sama Alekova ćerka, Ajrlend Boldvin

 

– Rođena si u jednoj ludoj porodici – napisala je ona na društvenoj mreži Tumblr i dodala – Mnogo ćemo se zabavljati zajedno i obećavam da ću uvek biti tu za tebe, bez obzira na sve!

 

Odnos Hilarije sa pastorkom Ajrlend Boldvin

 

Volim svoju pastorku koliko volim svoju biološku decu i postajem mama lavica kada vidim komentare koji insinuiraju drugačije – izjavila je jednom prilikom Alekova supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

 

– Ajrlend i ja se volimo i ona zna da sam ja tu za nju… i ja znam da je ona tu za mene. Inspirisana sam njom, ugledam se na nju… predala je svog oca na našem venčanju i najbolja je starija sestra koju neko može imati – dodala je ona. 

 

 

Par ima čak 7-oro zajedničke dece

 

Par je svoje drugo zajedničko dete i prvog sina dočekao 2015. godine, a od tada se čini da je Hilarija najveći deo svog vremena provela u trudnoćama i odgajanju dece.

 

Nakon što je rodila četvoro dece, Hilarija Boldvin suočila se sa gubitkom bebe čak dva puta u 2019. godini.

 

 

Svakodnevno razmišljam o bebama koje sam izgubila – rekla je ona tokom obeležavanja "Nedelje podizanja svesti o neplodnosti" 2021. godine.

 

Već 2020. godine, porodica poznatog para proširena je za peto dete po redu, a u naredne dve godine dobili su još dve ćerkice uz pomoć surogat majke.

 

 

Obnavljanje zaveta

 

 

Par je 2017. godine obnovio svoje bračne zavete na intimnoj ceremoniji u jednoj vinariji blizu Njujorka. Ovom proslavom Hilarija i Alek obeležili su 5 godina braka, a glumac je duhovito rekao kako je to bi samo izgovor kako bi 'jeli tortu i pili vino'.

 

 

"Problemi u raju"

 

U poslednje vreme, Boldvinovi se suočavaju sa velikim problemima. Naime, u januaru ove godine Velika porota u Novom Meksiku optužila je Aleka za ubistvo iz nehata, koje se dogodilo na setu filma "Rust" 2021. godine. Preti mu do 18 meseci zatvora.

 

 

Rijaliti Boldvinovih

 

Nedavno je par putem društvene mreže Instagram najavio sopstvenu rijaliti emisiju, koja će simbolično nositi naziv – "Boldvinovi", a pomenuti šou bi svetlost dana trebalo da ugleda 2025. godine. 

 

 

– Pozivamo vas u svoj dom, da zajedno sa nama iskusite uspone i padove, dobre, loše, divlje i lude strane života – rekao je Alek i dodao – Dom je mesto na kome najviše volimo da budemo.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslednja objava snimateljke koju je na setu ubio Alek Boldvin slama srce

 

 

 

makonda-tracker