uspomene

Sećanje na bajkovite dane od kojih suze same teku: Hilarija Boldvin podelila dirljive momente sa Alekom i naslednicima

0

Lepa brinete se trudi da suprugu bude neizmerna podrška tokom najtežih životnih momenata.

foto: Instagram
foto: Instagram

Tenzija nakon ubistva iz nehata direktorke fotografije Haline Hačins na snimanju filma "Rađa" ne jenjava, a medijska pažnja koju dobija Alek Boldvin i Halinini najbliži napravila je pravi razdor među ljudima.

 

Glumac dalje ne može sebi da objasni na koji način je usmrtio koleginicu, a kako bi preživeo najteže životne momente vreme provodi sa suprugom Hilarijom i šestoro dece koji su mu najveća uteha.

 

Supruga na sve načine pokušava da mu olakša svakodnevnicu, stoga je pored emotivnih razgovora, porodičnih večeri i druženju na mezimcima podelila i dirljiive fotografije, kada je sve bilo idilično u njihovim životima.

 

Rou, ti si jedan talentovan fotograf. Samo me je podsetila na ove koje je snimila, nekoliko nedelja  pre nego što se Leo rodio. Vidiš bebu Rafu i Karmen? — napisala je kratko glumčeva supruga.

 

Pratioci su je nagradili mnogobrojnim pozitivnim komentarima i porukama, a to je porodici Boldvin dalo veliku motivaciju da nastave dalje.

 

Podsetimo, Alek je pre mesec dana predao svoj mobilni telefon nadležnima, a  informacije koje sadrži  dostaviće se kancelariji šerifa okruga Santa Fe, rekao je Huan Rios portparol tog okruga.

 

Alek Boldvin
foto: Youtube Printscreen

 

 

 

 

 

makonda-tracker