samostalna

Dosta joj je ćutanja: Ćerka Aleka Boldvina odbrusila hejterima, ono što im je rekla još više ih je razbesnelo

0

Ćerka čuvenog holivudskog glumca Aleka Boldvina odlučila je da ućutka sve one koji je ne voli i zbog toga je nazivaju neradnicom

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati holivudski glumac Alek Boldvin našao se u centru skandala nakon što je iz pištolja koji je korišćen u svrhu snimanja filma "Rđa" ubio snimateljku Halinu Hačins.

 

Osim toga, njegova ćerka manekenka Ajrland Boldvin takođe je često u centru pažnje medija, jer trpi razne provokacije od strane, kako ih ona naziva, "hejtera".

 

 

Zbog mnogih kritika koje su upućene na njen račun, a koje se tiču njenog načina života mlada manekenka je odlučila da se obrati javnosti. 

 

- Roditelji su mi puno pomogli u životu. Učinili su mi život mnogo lakšim nego što su to učinili roditelji mnogih drugih ljudi - rekla je ona.

 

Ipak, kako je navela oni nemaju više nikakve obaveze prema njoj i svako od njih vodi svoj život. Kako kaže, njen otac ima još dece i suprugu koju treba da izdržava, a ona živi sa dečkom i zajedno se bore da imaju lep i lagodan život.

 

 

- Ja sam vlasnica firme. Moj dečko i ja otvaramo kafić, vinski bar i butik - napisala je ona.

 

Nakon ove njene objave na Tik Toku usledio je niz negativnih komentara, a jedan od njih je i da je lako biti uspešan kada ti otac otvori sva moguća vrata.

 

Besna Ajrland je takođe imala šta da odgovori:

 

- Ništa nije gore neko kad se neko rodi u poznatoj porodici, a ne uspe. Treba priznati kako su mu se ta vrata otvorila i kako im je bilo lakše nego drugima. Definitivno imaš prednost kada imaš slavne roditelje - odgovorila je ona na komentar i dodala:

 

 

- Ne motam se oko njih i ne čekam da mi pruže priliku da radim stvari. Ja sam svoja osoba, bavim se svojim životom. Znam da je to teško prihvatiti.

 

Podsetimo, Alek Boldvin i Kim Besindžer su se razišli 2001. godine, šest godina posle rođenja Ajrland.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker