otišlo je predaleko

Gledala je njegovu seriju i dobila ideju za PREVARU VEKA: Supruga glumca IZMISLILA svaki detalj o svom životu pre njega

0

Otkako je srela čuvenog glumca, njegova supruga i majka sedmoro njegove dece lažno se predstavlja, a poznata komičarka sad ju je nazvala "sociopatom"

Hilarija i Alek Boldvin
Hilarija i Alek Boldvinfoto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Komičarka i glumica Ejmi Šumer objavila je svoj novi stend-ap specijal "Emergency Contact", u kom je potkačila više poznatih ličnosti. Među onima koji se neće previše smejati dok ga budu gledali bez sumnje su glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija Boldvin, poznata instruktorka joge.


Ejmi Šumer je podsetila sve da Hilarija Boldvin – zapravo Hilari Tompson iz Bostona – nema nikakve veze sa Španijom.


Ona ni na koji način nije Špankinja, roditelji joj nisu iz Španije, niko u njenom životu nije iz Španije – napomenula je komičarka i, štaviše, nazvala suprugu glumca "sociopatom".

 

Alek i Hilarija Boldvin na gala događaju Spring Literary 2023.
Alek i Hilarija Boldvin na gala događaju Spring Literary 2023.foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Ne pokušavam da maltretiram sociopatu, okej? Dolazim do poente. Ja mislim da se desilo sledeće, mislim da je otišla u Španiju, ja sam imala sreće da je posetim, a i neki od vas su, sjajna zemlja, zar ne? I meni se dopada, takođe. Ali Hilari iz Bostona se tako prokleto dopala! "Oh, ja ću sada biti odavde" – našalila se se Ejmi Šumer, koja je istakla i da veruje da Aleka Boldvina i njegovu suprugu "nije ni briga" za to što je on na snimanju filma "Rđa" usmrtio direktorku fotografije Haline Hačins.


Podsetimo, 2020. godine Ameriku je zaprepastila priča o stvarnom poreklu Hilarije Boldvin, koja već godinama govori jakim španskim akcentom, predstavlja se kao Hilarija, deci je dala španska imena i, štaviše, u jednoj emisiji je čak zaboravila kako se na engleskom kaže "krastavac".

 

  • Ko je žena Aleka Boldvina Hilarija?


Sudeći po podacima dostupnim na internetu, Hilarija zapravo nije rođena pod tim imenom, već kao Hilari Hejvord Tomas, i to ne na Majorci, kako se veruje, već u — Bostonu! Njena majka je dr Ketrin Hejvord, a otac Dejvid Tomas, koji su poznati u ovom gradu po uspešnim karijerama.

 

Hilarija Boldvin je poznati joga guru
Hilarija Boldvin je poznati joga gurufoto: instagram/hilariabaldwin/

Nakon što su ceo život proveli u glavnom gradu Masačusetsa, Tomas i njegova supruga su se penzionisali i preselili na špansko ostrvo Majorka 2011. godine, kada je njihova ćerka Hilari(ja) imala 27 godina. Dakle, nije bilo nijednog razloga da ona govori španskim akcentom i zaboravlja svoj maternji engleski.


Tu se, međutim, bizarnosti ne završavaju, jer se spekuliše da je ideju za predstavljanje Špankinjom Hilarija Boldvin dobila gledajući seriju "30 Rock", u kojoj je Alek Boldvin igrao glavnu mušku ulogu!


Gledaoci ove serije dobro se sećaju epizode u kojoj njegov lik Džek Donagi želi da se oženi lepom Britankom za koju se ispostavlja da samo imitira britanski akcenat i da je iz Amerike!

 

Ovaj snimak zavladao je pre tri godine američkim kutkom društvene mreže Tik Tok, a ljudi su tvrdili da je upravo Boldvinova serija poslužila kao inspiracija njegovoj supruzi.

 

Pogledajte kako govori Hilarija Boldvin.


Hilarija je od 2012. godine u braku s Alekom Boldvinom, s kojim ima sedmoro dece, a poznata je po knjigama i tutorijalima čija je glavna tema joga.

 

 

makonda-tracker