Detalji iz života australijske glumice britanskog porekla

Kako se obistinilo proročanstvo iz porodilišta: Naomi Vots? Ona će postati slavna kada poraste (FOTO)

0

Sve do 32. godine Naomi Vots nije uspela da se "probije" i pronađe svoje mesto međ zvezdama. S druge strane, kada se rodila i kada ju je babica ugledala prokomentarisala je kako će kada poraste postati slavna. Šta se dogodilo između?

 

Jasno je zašto joj je ideja ostajanja na jednom mestu privlačna

 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Njen donedavni partner, Liv Šrajber, takođe je doživeo uspeh sa TV dramom nominovanom za Emmy, Rej Donovan. Kada je uloga u seriji "Gypsy" ponuđena Naomi, pre godinu dana, odlučila je da prihvati, delom zato što "sam videla izbliza kako je Liv radio na Rej Donovanu. To mi je imalo smisla. A bilo je i izvodljivo." "Gypsy" se snimao u Njujorku, gde je živela sa suprugom i decom, devetogodišnjim Sašom i osmogodišnjim Kaijem. Rad na ovom sotavrenju bi omogućio svima da ostanu na "jednom mestu".

 

Kad se setimo njenog odrastanja i selidbi, jasno je zašto joj je ideja ostajanja na jednom mestu privlačna.

Deca mi idu u školu. Ne mogu da tek tako odem na put. Neki glumci decu školuju kod kuće, ali i meni i Livu je bilo važno da imaju normalne odnose sa vršnjacima."

Prošlog septembra su najavili razvod, posle 11 godina braka. Ostali su u dobrim odnosima i dobro sarađuju kao roditelji. Sudeći po njenom Instagramu, ne biste ni rekli da su se razveli: rođendanske čestitke se razmenjuju, slavi se Dan Očeva; Vots je nedavno okačila i snimak sa klizanja sa Šrajberom i dečacima.

 

Da li je pokušala da bude "običan" roditelj (za razliku od svojih roditelja)?

Definitivno. Rutina je veliki deo toga. Ja sam baš za rutinu. Očigledno, Liv i ja smo glumci - ima tu putovanja - ali smo se zaista trudili da nam deca ostanu u istoj školi. Da im damo podršku. Granice."

U moru holivudskih rastanaka: Naomi Vots i Liv Šrajber, posle 11 godina ljubavi... (FOTO)

 

A ipak izabrala je karijeru u svetu zabave. Posao koji je u suštini putujući. Po prvi put njeno lice malo menja boju. Rumenilo postaje malo jače.

Pa i dalje sam to ja. Ne mogu potpuno da se promenim. Tako sam odrasla. To me privlači, intrigira. Ne odbija me. Ali hoću da nađem sopstvenu verziju takvog života."

Njen Instagram nalog je jedan od malih načina na koji pokušava da nađe tu verziju.

Ljudi pokušavaju da interpretiraju moje priče na svoj način, kad god požele. Bilo to u vezi posla, nečega što su pročitali, ove priče, kroz nešto što sam rekla nepromišljeno, ili kroz moju reakciju na paparaca. Stalno su tu nadzor i predrasude. Zato je Instagram moj način da to predstavim bezbedno, u svoje vreme, na meni svojstven način."

Pravo čedo Britanije i Australije (čiji stanovnici strepe od iskrenosti), Naomi ne može da priča dugo o ovome. Naginje glavu i dodaje:

Iako bih da se razumemo, volela da budem duhovitija na Instagramu. Činjenica je da svaki put kad nešto postujem, dobijem mali napad panike.' Isto je i kad novi film izađe u svet, kaže. 'Uložite svoju krv, znoj i suze u nešto, i kad to nema uticaj ili prihvaćenost kojoj ste se nadali..."

I kako to obično biva, kada zatvorite jedna vrata i skupite hrabrosti da otvorite nova i uđete u neke nove priče, ostala vrata počnu sama da se otvaraju. Tokom rada na seriji "Gypsy", Naomi je blisko sarađivala sa sjajnim Bilijem Krudupom, koji tumači ulogu njenog supruga. Međutim, ova saradnja, postala je ubrzo mnogo više od toga. Iako glumci nisu javno obzanili da su u emotivnoj vezi, bliski saradnici tvrde da je to više nego očigledno.

makonda-tracker