stvarno deluje!

Primenite ove 3 stvari i "u startu gubite 6 kg": Tajne ishrane Jelene Gavrilović, koja jedan dan u nedelji jede – SVE

1

Lepa glumica dopušta sebi da jednom sedmično ima dan u kom su sve namirnice dozvoljene, ali se generalno pridržava principa ishrane zahvaljujući kojima uvek izgleda kao model

Jelena Gavrilović ima manekenski stas, a iza toga stoje vredan rad i zdrava ishrana
Jelena Gavrilović ima manekenski stas, a iza toga stoje vredan rad i zdrava ishranafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpsku glumicu Jelenu Gavrilović, koja je ove godine proslavila 41. rođendan, znamo godinama, a ona uvek izgleda – identično.


Zvezda serija "Istine i laži" i "Od jutra do sutra" i Pozorišta na Terazijama poznata je po prirodnoj lepoti i savršenom stasu, pa u svakoj prilici ostavi utisak, naročito u elegantnim modnim kombinacijama koje oduzimaju dah.


Ipak, ništa u životu ne pada s neba, pa tako Jelenina vitkost nije slučajna, već iza svega stoji vredan rad i briga o zdravlju.

Njen recept je prilično jasan.


Ishrana i treninzi – rekla je glumica jednom prilikom za Stil.

 


Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno – naglasila je ona.


Kako je objasnila, povremeno se odriče određenih grupa namirnica, a najvažnijim "trikom" smatra poznavanje sopstvenog tela i toga šta mu prija, a šta ne.


S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma – rekla je Jelena Gavrilović.

1 / 5 Foto: Instagram / jelenna gavrilovic

Glumica je dodala i da su deo njenog jelovnika voće i povrće, a njen budući suprug Dario ima priliku da jede salate s povrćem i ribom, koje glumica najradije pravi.

Kako je jednom prilikom istakla, ona ima pravilo da se doručak ne preskače jer ga smatra najbitnijim u toku dana.

 


Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem "junk dan", kada jedem sve što poželim – objasnila je jednom prilikom za Hello.

 

BONUS VIDEO

"Dijeta po krvnim grupama" među najopasnijima?

 

makonda-tracker