ona je čudo!

Modno usklađena sa ćerkom, LEPŠA OD GRČKE BOGINJE: Anđelina Džoli je juče ušla u istoriju u ČAROLIJI na Versačeov način

6

U nestvarnoj, drapiranoj toaleti rađenoj po meri, čuvena glumica juče je dobila jedno od najvažnijih priznanja u karijeri.

Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit na odeli nagrada Toni
Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit na odeli nagrada Tonifoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Anđelina Džoli sinoć je postigla jedan od najvećih uspeha u svojoj dugoj karijeri – osvojila je svoju prvu Toni nagradu!


Glumica i režiserka nedavno se okušala kao koproducentkinja mjuzikla "Autsajderi", zasnovanog na istoimenoj knjizi autorke S. E. Hinton i filmu Frensisa Forda Kopole iz 1983, a ova predstava juče je dobila vredno priznanje.


Anđelina je svoju priliku da se obrati za govornicom iskoristila kako bi ukazala na važnost ovog komada.

– S. E. Hinton je napisala "Autsajdere" u srednjoj školi, a oni nam se, pola veka kasnije, i dalje obraćaju. Društvo se menja, ali je iskustvo autsajdera univerzalno – poručila je Džolijeva.

– Svaka mlada osobo, bilo koja osoba koja se oseća kao autsajder, ne grešiš ako misliš da je to nepravedno. Ne grešite što želite da pronađete svoj put. Dok glumci duži glas, nadam se da će to inspirisati mnoge od vas da cenite svoje. Molim vas da pozdravite izvanrednu ekipu "Autsajdera" – pozvala je Anđelina.


Glumica se potrudila da ne bude ona u prvom planu, ali pored haljine koju je obukla – drugi nisu imali mnogo šanse. Pogledajte u galeriji njeno izdanje.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Versace haljina Anđeline Džoli na dodeli Toni nagrada

 

Anđelina Džoli stigla je na dodelu nagrada u društvu ćerke Vivijen (15), a one su bile modno usklađene u ovoj prilici jer su nosile slične nijanse. Dok je devojčica, koja je radila na predstavi kao asistentkinja produkcije, nosila belu košulju i pantalone, prsluk i leptir-mašnu plavozelene boje, njena majka ponela je haljinu nešto svetliju, ali približnu ovom tonu.

 

Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit na dodeli nagrada Toni
Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit na dodeli nagrada Tonifoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

U pitanju je kreacija koju je za Anđelinu po meri izradila modna kuća Versace i koja je učinila da holivudska zvezda podseti na grčke statute.

 

Gornji deo ove toalete sastoji se od korseta prekrivenog nabranom tkaninom i sa srcolikim dekolteom, a od struka ona pada do poda u slojevima, drapiranom i raskošnom suknjom.

 

Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit na dodeli nagrada Toni
Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit na dodeli nagrada Tonifoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Sve je upotpunjeno jednostavnim ogrtačem, a posebnu notu elegancije daje materijal – kvalitetan pliš zahvaljujući kojem je Anđelina bukvalno, ali ipak suptilno sijala!


Svoj akvamarin look glumica je začinila plavozelenim narukvicama i velikom srebrnom narukvicom brenda Alexis Bittar, zatim malim zlatnim alkama, dok joj je na grudima sijala privremena zlatna tetovaža u obliku golubice.

 

Anđelina Džoli na dodeli nagrada Toni
Anđelina Džoli na dodeli nagrada Tonifoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker