divno!

MINI, letnja, ljupka & tako romantična: Rođendanska haljina Jelene Đoković na koju Novak nije ostao imun

1

Jelena Đoković proslavila je rođendan intimnom proslavom, na kojoj je blistala u vrlo ljupkom izdanju.

Jelena Đoković proslavila je 38. rođendan
Jelena Đoković proslavila je 38. rođendanfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Đoković i njen suprug Novak definitivno važe za jedan od najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni, ali važne događaje oni ne žele da eksponiraju, s obzirom na to da su inače pod lupom javnosti.

 

Lepa Jelena proslavila je rođendan intimnom proslavom, a premda nisu želeli da objavljuju fotografije i snimke, njihovi gosti su to uradili na diskretan način.

 

Jelena i inače važi za jednu od najbolje obučenih žena, uvek odmereno, elegantno, prefinjeno i sa stilom odevena, a jednu takvu haljinu birala je upravo i za svoju proslavu.

 

Kako se vidi na retkim fotografijama, Jelena je birala sivu haljinu i mini-varijanti. Reč je o jednostavnom modelu na bretele, s prednje strane ravno sečenom, dok je suknja plisirana i razigrana.

 

Jelenu ne viđamo tako često u mini-haljinama, te je ovo za nju bio pomalo i iskorak, ali fantastično joj je pristajalo! Uz to, ponela je punđu, a šminka joj je, kao i uvek, bila svedena.

1 / 5 Foto: Instagram / jelenadjokovicndf

 

 

Jugoslav Karić podelio je lep snimak Jelene i Novaka koji zagrljeni plešu i ljube se, pa je tako uhvatio predivan romantičan trenutak ovog slavnog para. Inače, na slavlju su pevali Milica Todorović i Stevan Anđelković, kako se moglo videti.

 

Novak čestitao Jeleni rođendan 

 

Jelena Đoković je proslavila 38. rođendan, a čestitke su pristizale. Ipak, najlepšu joj je uputio njen suprug, teniser Novak Đoković. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Srećan rođendan najboljoj ženi, majci, prijatelju, partneru, vođi, učiteljici, inspiraciji koju sam mogao poželeti. Moja doživotna partnerka u dublu, Jelena – napisao je on ispod romantične slike sa suprugom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

FIZIJATAR OTKRIO KAKO SE NOVAK TAČNO POVREDIO! Dr Žarko Radović: Oporavak traje 3-4 nedelje, ali operacija MOŽE SVE DA PROMENI

 

makonda-tracker