zvezde kažu

Mesečni LJUBAVNI horoskop za jul: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka na emotivnom planu

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama na polju ljubavi.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za jul?foto: Shutterstock/Marjan Apostolovic

Šta vašem horoskopskom znaku donosi vreli jul na polju ljubavi?

 

Ovan

 

U julu ćete doživeti mnogo pozitivnih emocija u ličnom životu. Vaša stabilnost i nežnost će pomoći u jačanju postojećih veza ili stvaranju novih. Međutim, važno je biti spreman za neočekivane okrete koji će zahtevati fleksibilnost i strpljenje. Za one koji su slobodni, jul će biti vreme kada su mogući sudbonosni susreti. Pokušajte da preuzmete inicijativu i ne plašite se da se otvorite novim ljudima.

 

Bik

 

Jul će vam doneti mnogo komunikacije i novih poznanstava. Vaš šarm i lakoća će privući ljude, što će stvoriti mnoge mogućnosti za romantične avanture. Međutim, ne zaboravite da obratite dovoljno pažnje svojim kolegama da biste izbegli nesporazume. Za one koji su već u vezi, ovaj mesec biće vreme za jačanje veza kroz zajedničke aktivnosti i nova iskustva.

Blizanci

 

Vaš ljubavni život obećava ohrabrujuće rezultate u julu, sa Kupidonom na vašoj strani. Postoje i znaci da ćete planirati kratko putovanje sa svojim partnerom. Ovo posebno važi za one od vas koji ste u braku i koji se u poslednje vreme mnogo svađate. Predivan pejzaž, bezbrižan smeh su dobri, ali afere su nešto što bi trebalo da izbegavate u ovoj fazi.

 

Rak

 

Jul će biti vreme kada ćete osetiti poseban sklad u svojim romantičnim vezama. Vaša emocionalnost i osetljivost će vam pomoći da lako pronađete zajednički jezik sa partnerom. Za one koji traže ljubav, ovaj mesec će biti povoljan za romantične veze, posebno kroz zajednička interesovanja i hobije. Budite otvoreni za nove mogućnosti i ne plašite se da izrazite svoja osećanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker