besmisleno ili...?

Koštao je 36.000£ ― i morala da ga vrati nazad! NAJSKUPLJI poklon koji je princeza Šarlot dobila ne bi vam pao na pamet

0

Jedina ćerka Kejt i Vilijama od rođenja je u centru pažnje Velike Britanije, a kao beba je dobila poklon koji je toliko skup da je besmislen!

Princeza Šarlot
Princeza Šarlot foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlot dobila je poklon od neverovatnih 36 hiljada funti kao beba, ali ga nije koristila – nikada! Zapravo, nikada nije ni dobila priliku da ga koristi.

 

Jedina ćerka princa Vilijama i princeze Ketrin Midlton dobila je luksuzni dar kada se tek rodila, ali zbog striktnih pravila kraljevske porodice nije nikada mogla da uživa u njemu.

 

Naime, ovaj skupoceni poklon dobila je od jedna kompanije safira, a reč je, kako piše Ekspres, o jednoj najluksuznijih zvečki za bebe koje su ikad napravljene. Zvečka je napravljena od osamnaestokaratnog belog zlata i dekorisana dijamantima, safirima i rubinima.

 

Kompanija je objasnila zbog čega su to poslaali.

 

Kada su se Kejt i Vilijam verili čuvenim prstenom sa plavim safirom koji je nekada pripadao princezi Dajani, naše prstenje sa plavim safirima je "eksplodiralo", a žene su htele da budu moderne kao Kejt. Danas širimo svoj biznis i s radošću želimo da proslavimo rođenje novog člana kraljevske porodice.

 

Zahvaljujemo Kejt i Vilijamu što su našu kompaniju predstavili svetu tako što poklanjamo specijalno po meri pravljenu zvečku za njihovu princezu.

 

Princeza Šarlot dobila je po rođenju najskuplji mogući dar od jedne kompanije safira
Princeza Šarlot dobila je po rođenju najskuplji mogući dar od jedne kompanije safirafoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uprkos ovom gestu za njihovo novorođenče, 2015. je objavljeno da je vrlo malo verovatno da će Šarlot biti dopušteno da zadrži ovu ekstravagantnu zvečku.

 

Kensingtonska palata nije potvrdila da li su Vilijam i Kejt primili igračku ali, kao generalno pravilo, pokloni od komercijalnih kompanija nisu prihvatljivi. Ipak, to što Šarlot kao bebi nije dozvoljeno da se igra preskupim zvečkama, ne znači da nije smela da dobije jeftinije na poklon! 

 

Njen deka, kralj Čarls, poklonio joj je zvečku napravljenu od vrbe, koja je koštala 25 funti, pa je bila mnogo prihvatljivija za igru.

Vilijam i Kejt nisu dozvolili ćerki da se igra skupocenom zvečkom
Vilijam i Kejt nisu dozvolili ćerki da se igra skupocenom zvečkomfoto: EPA-EFE/DAVE HUNT

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nikola Rađen dobio poklon sa Gračanice

 

makonda-tracker