u lošem je stanju

"On se NADA DA ĆU JA UMRETI!" Glumica uputila strašne reči bivšem partneru nakon optužbe da je trošio pare na drugu ženu

0

Šenon Doerti prolazi kroz strašan životni period poslednjih godina, a uz to se i njen brak okončao na užasan način.

Šenon Doerti i Kurt Isvarijenko u danima ljubavi
Šenon Doerti i Kurt Isvarijenko u danima ljubavifoto: BORISIO / Pacific coast news / Profimedia

Glumica Šenon Doertizvezda Beverli Hilsa Čari, godinama se bori s rakom dojke koji je u terminalnoj fazi i nikada nije krila koliko joj je teško i sa čime se sve nosi.

 

Njen put nije nimalo lak, a uz sve terapije i bolest muči je i odnos sa bivšim partnerom Kurtom Isvarijenkom, s kojim je bila 11 godina u ljubavi.

 

Kako prenosi People, ona tvrdi da Isvarijenko prolongira proces isplate novca njoj, jer njeni mesečni prihodi stagniraju ili se smanjuju.

 

Nije u redu da Kurtu dozvoljavaju da prolongira razvod u nadi da ću umreti pre nego što se zahteva od njega da mi plati, dok nastavlja da živi svoj život i odbacuje odgovornost ženi koja umire i s njim je bila 11 godina ― navodi Šenon Doerti.

 

Isvarijenkov advokat odbacuje ove tvrdnje i navodi da je hteo da postigne sporazum u oktobru 2023. godine, ali Doerti t onije želela. 

 

Kurt ne čeka da Šenon umre, on joj želi najbolje i želi da sve ovo razreše i ostave iza sebe ― navodi advokat.

 

S druge strane, Doerti zahteva 15.434 dolara mesečno kao mesečnu andoknadu od Isvarijenka, tvrdeći da gubi svoje zdravstveno osiguranje jer ne radi, a smanjuju se prihodi koje i dalje dobija od serije Čari.

 

Šenon Doerti u retkom izlasku s prijateljima
Šenon Doerti u retkom izlasku s prijateljimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona takođe optužuje bivšeg da živi ekstravagantno dok ona nema pristup novcu, njihovom avionu ili domu u Teksasu.

 

 Dok nisam mogla da radim, gomilali su se medicinski troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo avionom i trošio hiljade dolara na svoja putovanja, zlatare, Guči i letove svoje "agentice", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava da mene izdržava ― tvrdi ona.

 

1 / 8 Foto: @kurtiswarienko/Instagram

 

Kad je reč o "agentici" koja se pominje, za nju je Šenonina predstavnica za štampu rekla, nakon objave da se Šenon razvodi, da mediji mogu da je kontaktiraju jer je "Intimno uključena u situaciju", čime je implicitno dato do znanja da ima nešto više od poslovnog odnosa sa Isvarijenkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Spill (@thespillpodcast)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

 

makonda-tracker