zanimljivo

Jedno poniženje je promenilo sve! Hari i Megan prinuđeni da se vrate u Britaniju na način od kog su bežali 4 godine

1

Iako su 4 godine izbegavali da se vrate na početni plan za "Megzit", Megan Markl i Hari mogli bi da se vrate u Britaniju.

Strani mediji pišu da bi HJari i Megan mogli da se vrate u Britaniju
Strani mediji pišu da bi HJari i Megan mogli da se vrate u Britanijufoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl moraće da se vrate "originalnoj ideji" koju su imali za selidbu i život kada su odustali od dužnosti koje su imali kao članovi britanske kraljevske porodice, što se desilo pre četiri godine.

 

Par, koji danas sa decom živi u Kaliforniji, navodno, ima novi plan za život, koji je zapravo njihov početni, stari plan, od kog su vremenom odustali, ali sada su se prilike promenile, navode strani mediji.

 

Navodi sugerišu da par planira da živi na dvema lokacijama, u Americi i Velikoj Britaniji!

Kako se navodi, Hari razmatra kupovinu kuće u Britaniji, gde bi mogao da boravi tokom svojih poseta rodnoj zemlji, a to sve dolazi nakon što im je oduzet njihov dotadašnji dom, Frogmor kotidž, prošle godine.

 

Kako prenosi Mirror, bivši kraljevski batler Grant Harold ističe da je život na relaciji Velika Britanija-Amerika zapravo njihova originalna ideja u toku Megzita.

 

— Ako Hari kupi kuću u Britaniji, on i Megan će živeti tu jedan deo godine i jedan deo u Americi, što je bila njihova originalna ideja — tvrdi Harold.

 

Hari navodno planira da kupi kuću u Velikoj Britaniji
Hari navodno planira da kupi kuću u Velikoj Britanijifoto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

Pričajući za Njujork poust, on je dodao: — Pretpostavljam da to znači da bi i Megan dolazila u Britaniju i da biste ih nekoliko meseci godišnje viđali ovde. 

 

Ipak, dodao je da ne vidi situaciju u kojoj se Megan vraća u Britaniju za stalno.

 

Mislim da je cela ideja što su na prvom mestu i otišli za Ameriku ta što Megan ne bi želela da je stalno u Britaniji. Verujem da bi Hari voleo da se vrati, on voli svoju zemlju, ovde je odrastao, voleo da živi ovde i toga se sećam.

 

Megan ne bi želela da tokom čitave godine bude u Velikoj Britaniji
Megan ne bi želela da tokom čitave godine bude u Velikoj Britanijifoto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Podsetimo, par se odselio 2020. godine sa svojim sinom Arčijem, nakon što su odustali od vršenja dužnosti u kraljevskoj porodici, a potom su dobili i ćerku Lilibet 2021.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker