božanstvena

Preko noći – 15 godina mlađa! Džulija Roberts DRASTIČNO PROMENILA FRIZURU, a njen frizer ima važan savet za svaku ženu

0

Jedna od omiljenih filmskih zvezda predstavila je novu frizuru, a njen frizer otkrio je na koji način je došao do rezultata koji je učinio da glumica izgleda spektakularno

Džulija Roberts nedavno u društvu Džordža Klunija
Džulija Roberts nedavno u društvu Džordža Klunijafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Holivudska glumica Džulija Roberts od početka karijere spada u najlepše žene svetskog filma, a uglavnom je proteklih decenija bila brineta.


Menjala je nijanse tek povremeno, a donedavno je imala kestenjastu kosu do grudi, praćenu jednostavnim šiškama. Sada se, međutim, odlučila za drastičnu transformaciju i pokazala kako bez mnogo muke "otvoriti" lice.


Džulija je, naime, prešla u red plavuša i skratila kosu nekoliko centimetara, a njenu novu, razbarušenu frizuru bez šiškica pokazao je Kadi Li, poznati frizer kom je ona poverila svoj izgled.

 

Džulija Roberts ponovo je prešla u plavokose
Džulija Roberts ponovo je prešla u plavokosefoto: INSTAGRAM/HIGHBROWHIPPIE

Slavna glumica izgleda uobičajeno fantastično, a sada i nešto mlađe od svojih 56 godina jer su svetli tonovi poznati po tome što imaju podmlađujući efekat.

Tople nijanse, kao što su boja meda, zlata i karamele mogu da sakriju koju godinu s lica, dok uz najobičnije žute možemo da izgledamo čak i starije, pa je veoma važno obratiti se iskusnom i veštom koloristi za najbolji mogući rezultat.

 

Džulija Roberts u društvu Džordža Klunija
Džulija Roberts u društvu Džordža Klunijafoto: INSTAGRAM/HIGHBROWHIPPIE

Kako preći iz crvene u plavu boju kose?


Kako je on istakao na Instagramu, Džulija je bila plavuša i pre sedam godina, a sada se vratila ovoj boji vrlo oprezno.


Kada radim drastične promene boje, u ovom slučaju iz crne do plave, moj pristup je uvek isti: sporo i metodično, dok sve vreme čuvam na prvom mestu zdravlje kose – naglasio je Li.


On je objasnio da ovako temeljne transformacije mogu da budu opasne za vlasi, zbog čega je važno uvek biti na oprezu.


– Drastične promene boje mogu da budu vrlo stresne zua koloriste, ali tokom godina sam razvio smiren i metodičan pristup koji mi daje prirodan i realan rezultat kojem težim, dok održava kosu snažnom i zdravom, što je najvažniji deo – kaže ovaj frizer.

 

Nova frizura Džulije Roberts je fenomenalna i ima efekat podmlađivanja
Nova frizura Džulije Roberts je fenomenalna i ima efekat podmlađivanjafoto: INSTAGRAM/HIGHBROWHIPPIE

Kako on savetuje, najbolje je ići korak po korak, u više sesija.


Nemojte da vas pritiskaju drastične i nerealne fotografije "pre i posle" na Instagramu. One ne prikazuju desetine sati rada i često su u velikoj meri uređivane – napominje Kadi Li. – U stvarnosti je to potrebno vreme. Vizualizujte krajnji rezultat i polako idite ka njemu.

 


 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mario iz Novog Sada napravio najveću frizuru na svetu 

 

makonda-tracker