(ANKETA)

Niti princeza, niti sirena, niti u maminom stilu: MATURSKA haljina Suri Kruz nije najpopularniji izbor srpskih devojaka

0

Suri Kruz, ćerka Kejti Holms i Toma Kruza, proslavila je maturu u mladalačkom i interesantnom izdanju.

Suri Kruz sa drugarima iz škole
Suri Kruz sa drugarima iz školefoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka glumice Kejti Holms i glumca Toma Kruza, 18-godišnja Suri Kruz proslavila je maturu i kraj srednje škole u Njujorku, pod ruku sa svojim pratiocem, koji čak pomalo podseća na njenog tatu Toma. 

 

Kako su preneli mediji, ona se, kada je napunila 18 godina, odrekla prezimena Kruz, te se sada predstavlja kao Suri Noel, što je srednje ime njene majke.

 

Suri Kruz fotografisana je dok je čekala automobil koji će je odvesti na matursku proslavu, a bila je jako lepo raspoložena i sve vreme nasmejana. S njom je bilo nekoliko njenih drugara iz škole, a svi su, kako ta prilika i nalaže, bili elegantno obučeni.

Suri je birala tamnocrvenu dezeniranu korset-haljinu, koja ističe njenu vitku figuru, a od struka nadole razigrano se širi i doseže malo ispod kolena.

 

Ovo je zanimljiv izbor jedne maturantkinje u odnosu na ukus većine, s obzirom na to da su midi-haljine redak izbor za ovu priliku, a popularnije su maksi-varijante, kakve su ponele i njene drugarice.

 

Suri Kruz sa društvom čeka prevoz
Suri Kruz sa društvom čeka prevozfoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, čini se da mlada Suri nije želela haljinu ni princeza, ni sirena kroja, a nije želela da bude suviše ležerna, što je stil njene mame Kejti, već je birala eleganciju baš na mladalački način.

 

Uz haljinu je ukombinovala zlatne sandale s visokom štiklom, a kosu je uvila u lagane lokne, dok je birala decentnu šminku.

 

Maturska haljna Suri Kruz
Maturska haljna Suri Kruzfoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova mlada Njujorčanka već je odabrala koledž koji će pohađati, a njen odnos s ocem već godinama je tema medija, s obzirom na to da Kruz nije video svoju ćerku od 2013. godine, te se pisalo da je razlog svemu Sajentološka crkva.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Polaganje male mature

 

makonda-tracker