samo retki su primetili

Gotovo niko nije obratio pažnju na njih: Kejt Midlton kroz DVE REČI u pismu poslala TAJNU PORUKU

0

Princeza od Velsa je dala nagoveštaj svog povratka kraljevskim dužnostima

KEJT NAGOVESTILA SVOJ POVRATAK?
KEJT NAGOVESTILA SVOJ POVRATAK?foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Velsa je nedavno poslala pismo irskoj gardi u kojoj je izrazila svoje žaljenje i izvinjenje što ne može da bude prisutna na ceremoniji.

 

Pismo je u javnosti izazvalo ogromnu pažnju i detaljno je tumačeno, ali se čini da mnogi nisu pročitali tajnu poruku, koju je princeza kroz njega poslala javnosti. 

 

U tom pismu Kejt Midlton napisala je dve reči koje bi mogle da signaliziraju njen povratak objasnio je kraljevski komentator

Princeza Kejt, koja je pukovnik Irske garde, propustila je Pukovnikovu smotru prošle subote - probu parade koja je održana pre ovonedeljne ceremonije Pozdrav bojama 15. juna.

 

Buduća kraljica je odlučila da se ne pojavljuje u javnosti sve dok ne završi proces lečenja i hemoterapije i ne bude dovoljno dobro da može da preuzme ponovo svoje obaveze.

 

Kejt je poslala pismo svojim gardistima, govoreći o tome koliko je "ponosna" na Irsku gardu i izvinila se što nije mogla da učestvuje u događaju tokom vikenda.

KEJT JE MOŽDA NAGOVESTILA DA SE BRZO VRAĆA U JAVNOST
KEJT JE MOŽDA NAGOVESTILA DA SE BRZO VRAĆA U JAVNOST foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Biti vaš pukovnik mi je čast i veoma mi je žao što nisam u mogućnosti da se pozdravim na ovogodišnjoj smotri pukovnika - napisala je pa je dodala:

 

- Molim vas, prenesite moje izvinjenje celom puku, međutim, nadam se da ću vrlo uskoro moći da vas sve ponovo zastupam.

 

A prema glavnom kraljevskom dopisniku Njuzvika, Džeku Rojstonu, njena primedba od dve reči („vrlo uskoro“) mogla bi da znači da je njen povratak kraljevskim dužnostima na pomolu.

U PISMU SE POJAVLJUJU DVE REČI, KOJE SUGERIŠU O NJENOM POVRATKU
U PISMU SE POJAVLJUJU DVE REČI, KOJE SUGERIŠU O NJENOM POVRATKU foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

On je za Skaj njuz rekao:

 

- Sada ne bi trebalo previše da čitamo o tome, to je optimistična upotreba jezika. Možda bi bilo primamljivo misliti 'vrlo brzo' znači da će se pojaviti na ceremoniji ove subote i to bi sigurno bilo vrlo brzo. Mislim da bi to takođe bilo malo drsko.

 

Poslednje javno pojavljivanje princeze od Velsa bilo je u decembru 2023. godine, kada se pridružila ostatku kraljevske porodice na Božić u Sandringemu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bata Spasojević o Kejt Midlton 

 

makonda-tracker