lepe vesti?

Kejt Midlton se pojavila u javnosti sa Džordžom i Šarlot!? Izvor tvrdi da princeza živi sasvim normalno

0

Princ Džordž, princeza Šarlot upuštaju se u potpuno novi odvažni hobi, a njihova majka ih u tome podržava 

KEJT MIDLTON VIĐENA SA DECOM U JAVNOSTI?
KEJT MIDLTON VIĐENA SA DECOM U JAVNOSTI?foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Strani mediji prenose da su Kejt Midlton i princ Vilijam viđeni u blizini svog doma dok su vodili princa Džordža i princezu Šarlot u lokalni sportski klub gde se mladi članovi kraljevske porodice bave potpuno novim hobijem.

 

Princeza od Velsa, koja se leči od raka, želi da porodični život održi što je moguće normalnijim u uslovima velike medijske pažnje, a dokaz tome jeste i činjenica da je svoju decu podržala u želji da se oprobaju u nečemu potpuno novom.

 

Džordž (10) i Šarlot (9) odlučili su da se oprobaju u jedrenju, pa su uzeli nekoliko časova u u lokalnom klubu, u blizini njihove porodične kuće u Sandringemu.

Čovek koji je povezan sa jedriličarskim klubom u Norfolku kaže da često primećuju princezu od Velsa kako vodi svoje dvoje najstarije dece na časove.

 

- Video sam Kejt kako dovodi Džordža i Šarlot na časove. Često vidimo kako dolaze automobilom. Dok oni uče da jedre, Kejt ostaje na obali. Ona čeka u klubu i sedi na balkonu. Voli da čita i da se sunča  - rekao je on za Mejl on Sandej i dodaje:

 

- Ponekad je i Vilijam ovde, pazi i gleda kako se njihov brod vraća. Sjajno je što imaju priliku da rade normalne stvari.

MEŠTANIN TVRDI DA KEJT DOLAZI U JEDRILIČARSKI KLUB
MEŠTANIN TVRDI DA KEJT DOLAZI U JEDRILIČARSKI KLUB foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džordž i Šarlot vole jedrenje baš kao i njihovi roditelji. Vilijam i Kejt su poznati po svojoj ljubavi prema sportovima na vodi.

 

Princeza Kejt, koja je pokrovitelj jedriličarske dobrotvorne organizacije 1851 Trust, počela je da se bavi jedrenjem kao dete i radila je kao pomoćnik na luksuznim jahtama u Solentu.

 

Vilijam je takođe naučio da jedri od malih nogu, a takmičarski par se u prošlosti takmičio jedan protiv drugog.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kreator o Kejt Midlton 

 

makonda-tracker