spekulacija za spekulacijom

Vilijam ništa ne otkriva, Britanci ubeđeni da se sprema najgore: U javnosti se pojavile NOVE SPEKULACIJE o Kejt Midlton

2

Mesecima Kejt nismo imali prilike da vidimo u javnosti, što podgreva sumnje javnosti da njeno lečenje ne ide u dobrom pravcu 

foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza  od Velsa Kejt Midlton zabrinula je britansku javnost jer još od januara nismo imali prilike da je vidimo, osim u potresnoj ispovesti koju je snimila i putem videa podelila sa ljudima širom sveta.

 

Upravo to je rezultiralo nizom spekulacija na njen račun, ali se ni o jednoj od njih iz Palate, pa ni njenog supruga princa Vilijama nije mogla čuti ni reč.

 

Njen izostanaka sa Tropping the Color-a još je dodatno podgrejao sumnje da se sa Kejt dešava nešto mnogo loše. U javnosti su mogle da se čuju reči zabrinutih građana, bilo je onih koji su tvrdili da se ne pojavljuje, jer je posvećena lečenju, dok su drugi mišljenja da se dešava nešto strašno.

Kalendar događaja na kojima će Kejt prisustvovati je prazan do kraja godine, što takođe ukazuje da princezino zdravlje nije najbolje. Upravo zbog toga Britanci strahuju da bi moglo da se desi ono najgore.

 

- To što se ništa ne kaže je znak, Buduća kraljica Kejt umire - napisali su jedni, dok drugi smatraju da se preteruje:

 

- Žena odmara i brine o svom zdravlju, smiri se. Zar treba da radi dok se bori protiv opake bolesti? Posvetila se što bržem oporavku - glasili su oprečni komentari. 

KEJTINO NEPOJAVLJIVANJE BRINE JAVNOST
KEJTINO NEPOJAVLJIVANJE BRINE JAVNOST foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uzburkana javnost prati svaki korak princa Vilijama i čitave kraljevske porodice pokušavajući da pročita signale koji se šalju u javnosti, a koji su tako postavljeni da prosto morate da ih tumačite. 

 

- Kejt će završiti isto kao i Dajana. Znam kako izgleda nesreća, a ono što se desilo princezi Dajani nije slučajno - komentarišu takođe ljudi ovih dana na društvenim mrežama.

 

Princ Vilijam, njen suprug, se trudi da na pitanja o supruzi odgovara kratko i jasno, ne dajući apsolutno nikakve naznake u kojem pravu ide njena bolest i oporavak.

 

VILIJAM NE GOVORI NIŠTA O KEJTINOM STANJU
VILIJAM NE GOVORI NIŠTA O KEJTINOM STANJU foto: EPA-EFE/NEIL HALL/POOL

To je začudilo i kraljevskog stručnjaka Tima Džuarta.

 

- Nema medicinskih informacija, čak ne znamo ni koju vrstu raka Kejt ima, niti na kojim tretmanima i terapijama je podvrgnuta -  rekao je on. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska monarhija na pomolu krize?

 

makonda-tracker