JASNO JE

Šta je ISTINA o lečenju Kejt Midlton? Princezu nismo videli od marta, a evo koja priča je ČISTA LAŽ

0

Mnogo je spekulacija koje se odnose na lečenje i stanje Kejt Midlton, a zvaničnici sad otkrivaju šta nije tačno, a piše se u medijima 

OGLASILA SE PALATA I DEMANTOVALA VESTI O LEČENJU KEJT MIDLTON
OGLASILA SE PALATA I DEMANTOVALA VESTI O LEČENJU KEJT MIDLTON foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

U poslednjih nekoliko meseci, od kada se saznalo da Kejt boluje od raka, u medijima su mogle da se pročitaju razne spekulacije, od kojih su pojedine veoma daleko od istine.

 

Poslednja u nizu bila je ona da se Kejt Midlton leči u Centru za rak MD Anderson u Hjustonu, a nakon što su se pojavile u javnosti, Kesingtonska palata ih je navodno demantoval. 

 

Spekulacije o lokaciji na kojoj je princeza podvrgnuta hemoterapiji su brojne. Od februara kada je krenula u proces lečenja Kejt nismo imali prilike da vidimo u javnosti.

Upravo ta tajanstvenost podgreva sumnje i priče, a one o mestu nakom se leči su bile okidač da se oglasi Palata i potpuno ih demantuje.

 

Midltonova se povukla sa javnih dužnosti, a insajder iz Palate rekao je za Us Veekli u junu da se „možda nikada neće vratiti u ulozi u kojoj su je ljudi videli ranije“.

 

Amanda Mata je u ponedeljak ujutru podelila video na svom TikTok nalogu usmerenom na kraljevsku porodicu „Matta_of_fact“ u kojem se raspravlja o objavi na Reditu u kojoj se tvrdi da je Midltonova nedavno boravila u poznatom hotelu The St. Regis Houston.

 

@matta_of_fact Kate Middleton spotted in Houston TX? 👀 Spilling the reat of the tea on my #royal theory about #KateMiddleton reciving cancer treatment outside of the UK ☕️ (in the United States, no less) #royals #royalfamily #princesskate #princessofwales #britishroyals #royalnews #royaltea #royalty #britishroyalfamily #royalgossip #royalnews #royalupdates ♬ "Moonlight" in the dream (Beethoven) - LEOPARD

 

- Da li je ovog vikenda Kejt bila u poseti prijateljima u St. Regisu? Pričalo se da je odsela u hotelu. Da li je još neko čuo ovo? Pretpostavlja se da će biti ovde na lečenju. Nadamo se najboljem ishodu za porodicu - piše u postu.

 

Matin TikTok imao je skoro 500.000 pregleda i više od 1.000 komentara za samo nekoliko dana.

 

- Mislim da ova teorija o Kejt i mestu gde se nalazi ima mnogo smisla kada prestanete da razmislite o tome - rekla je Mata u videu, dodajući da je čula slične priče koje ukazuju na to da je Kejt u Hjustonu.

 

Ipak, nisu svi bili ubeđeni u istinitost ovih reči. 

- Ona sigurno neće biti u hotelu. Imaće svoju kuću negde na nekom mirnom mestu - napisao je jedan komentator.

 

Neki su, s druge strane, verovali da glasine možda imaju nešto istine.

 

- Ima smisla da ona traži najbolji tretman, bez obzira gde se nalazi - napisao je korisnik.

 

Predstavnici Centra za rak MD Anderson rekli su da bolnica ne može da iznosi podatke o svojim gostima zbog prava na privatnost koje svaki čovek ima, pa i Kejt.

 

Ovaj Centar za lečenje rak je poznat po svom revolucionarnom pristupu ovom problemu zbog čega se u njemu lečio veliki broj poznatih ličnosti, uključujući Edija Van Halena i Krisa Everta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se to dešava u kraljevskoj porodici?

 

makonda-tracker