misterija za misterijom

Ni malu princezu nismo videli od decembra: Princa Vilijama pitali gde je njegova ćerka Šarlot, a evo šta je odgovorio

0

Kejt Midlton nije prisustvovala nekom zvaničnom događaju od decembra prošle godine, baš kao ni njeno dvoje mlađe dece, a jedna devojčica sada je iskoristila priliku da pita princa Vilijama šta se dešava s malom princezom Šarlot

Kejt Midlton i princeza Šarlot od Velsa
Kejt Midlton i princeza Šarlot od Velsafoto: BAV MEDIA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Otkako je operisana u januaru, Kejt Midlton ne pojavljuje se u javnosti, a posvećena je svom lečenju, budući da je u martu saopštila da joj je otkriven karcinom.


Dok je princeza od Velsa na bolovanju i nije u prilici da obavlja svoje kraljevske dužnosti, u javnosti uglavnom viđamo njenog supruga princa Vilijama.


Dok je njihova majka izolovana kako bi se posvetila svom zdravlju, ne viđamo ni decu princa Vilijama i Kejt Midlton, a princ Džordž, najstariji od njih, za to vreme viđen je samo dva puta, na fudbalskim utakmicama koje je pratio sa ocem.

U međuvremenu ni princezu Šarlot ni princa Luija, dvoje mlađe dece ovog kraljevskog para, nismo imali priliku da viđamo, pa su tako i oni poslednji put na nekom javnom događaju bili krajem decembra 2023, kao i njihova majka.


Kako sada pišu britanski mediji, prilikom obeležavanja sećanja na Dan D, jedna devojčica je u Portsmutu odlučila da se raspita za malu princezu.

Princ Vilijam je, naime, razgovarao s praunukom kapetana Alastera Banermana, vojnika koji je učestvovao u Operaciji Overlord i čiji je dnevnik princ od Velsa čitao tokom službe, piše The Independent.

 

Princ Vilijam na obeležavanju Dana D
Princ Vilijam na obeležavanju Dana Dfoto: EPA-EFE/NEIL HALL/POOL

Vilijam je pitao devojčicu dopadaju li joj se Crvene strele, akrobatski tim Kraljevskog vazduhoplovstva, ali njoj nije bilo do ćaskanja o avionima.


Mislim da je htela da pita gde je Šarlot – rekla je žena koja je bila u pratnji devojčice.


Šarlot je u školi! – rekao je princ Vilijam i dodao: – Šarlot ima ispite. Da, ima testove. Ne raduje se školskom danu. Nadajmo se da će proći dobro.


Princeza Šarlot od Velsa je drugo dete Kejt Midlton i princa Vilijama i jedna od miljenica britanske javnosti, naročito zbog fizičke sličnosti s njenom prabakom kraljicom Elizabetom II, kao i činjenice da se u javnosti uvek drži u skladu sa svojom titulom.

 

Princeza Šarlot sa svojim ocem princem Vilijamom u Sandringemu 25. decembra 2023, prilikom svog poslednjeg pojavljivanja u javnosti
Princeza Šarlot sa svojim ocem princem Vilijamom u Sandringemu 25. decembra 2023, prilikom svog poslednjeg pojavljivanja u javnostifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od malih nogu se uzorno ponašala na kraljevskim događajima, a u više navrata je viđena kako s neodobravanjem gleda na nestašluke svog mlađeg brata princa Luija.

Otkako se ne pojavljuju u javnosti, Kensingtonska palata objavila je portrete princeze Šarlot i princa Luija povodom njihovih rođendana ovog proleća, a obe ove fotografije privukle su mnogo pažnje na društvenim mrežama.

 

Rođendanski portrete princeze Šarlot
Rođendanski portrete princeze Šarlotfoto: The Prince and Princess of Wales/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Fotografiju male princeze povodom njenog devetog rođendana snimila je, kako je navedeno, njena majka Kejt Midlton, a Šarlot je na njoj odevena slično kao na kontroverznom portretu koji je osvanuo na Dan majki i koji su brojne novinske agencije povukle zbog "manipulacije".

 

Slične komentare privukao je i portret princa Luija, čiju smo najnoviju fotografiju videli na njegov 6. rođendan, a dečak je na njoj nosio istu košulju kao na pomenutoj objavi zbog čijeg se preteranog i neveštog uređivanja Kejt Midlton kasnije izvinila na Iksu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker