retko je viđamo

Blu Ajvi je ista Bijonse, a Rumi – TATINA KOPIJA: Znate li kako izgleda mlađa ćerka čuvenog para?

0

S obzirom na to koliko je Bijonse zastupljena u medijima, ponekad zaboravljamo da Bijonse i Džej Zi imaju još dvoje dece

Blu Ajvi, Džej Zi i Rumi Karter na Superboulu u Las Vegasu
Blu Ajvi, Džej Zi i Rumi Karter na Superboulu u Las Vegasufoto: EPA-EFE/JOHN MABANGLO

Bijonse i Džej Zi, koji su u braku od 2008. godine, uglavnom se na javnim događajima pojavljuju u društvu ćerke Blu Ajvi Karter (12), pa nas je tako njihova devojčica nedavno oduševila modnim izdanjem na dodeli Gremija.


Blu je i sama dobitnica ove nagrade, nastupala je s mamom na turneji Renaissance krajem prošle godine, po njoj je nazvan Bijonsin brend Ivy Park, okušala se u mnogo čemu i toliko je zastupljena u medijima da ponekad smetnemo s uma da ona nije jedinica.


Džej Zi i Bijonse dobili su 2017. godine blizance Rumi i Sera, a devojčica i dečak uglavnom se ne pojavljuju u javnosti s roditeljima i prava je retkost videti ih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Izuzetak je porodica Karter napravila juče, kada je šestogodišnja Rumi došla na Superboul s tatom Džej Zijem i starijom sestrom Blu Ajvi, a svi su primetili da je ona reperova slika i prilika.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JOHN MABANGLO

Devojčica je nosila suknju, kratke čizme na pertlanje i kožnu Givenchy bomber jaknu, a kosu je podigla u dva repa, dok je Blu sve vreme pazila na mlađu sestru u gužvi pored terena.

 

Džej Zi pratio je Superboul u Las Vegasu u društvu ćerki Blu Ajvi i Rumi Karter
Džej Zi pratio je Superboul u Las Vegasu u društvu ćerki Blu Ajvi i Rumi Karterfoto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Iako spadaju u najveće zvezde na planeti, Džej Zi i Bijonse trude se da vode koliko je moguće normalan život, a pevačica je veoma posvećena svim svojim mališanima.


Trudim se da budem prisutna u životima svoje dece. Vodim Blu u školu, Rumi i Sera na njihove aktivnosti, odvajam vreme za večeri sa svojim mužem, trudim se da budem kod kuće u vreme za porodičnu večeru, a izazov je što uz to vodim kompaniju. Žongliranje svim tim ulogama može biti stresno, ali to je život zaposlene mame – objasnila je Bijonse za Elle 2019.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 

makonda-tracker