skrivali su sve

Znate li ko je poslednja Džej Zijeva devojka pre Bijonse? Glumica slavna po lepoti postala je bivša čim je naišla DIVA

0

U vreme dok je Bijonse još gradila karijeru, na jednom festivalu je upoznala repera, a iako se tada i naredne dve godine između njih nije dogodilo ništa – bez sumnje je ostavila utisak na njega

Rosario Doson u filmu 'Dobrodošli u džunglu' (2003)
Rosario Doson u filmu "Dobrodošli u džunglu" (2003)foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

R'n'B diva Bijonse i popularni reper Džej Zi danas važe za jedan od najmoćnijih parova planete.


Oboje važe za najuspešnije ljude u svetu muzike, a prema podacima portala Investopedia njihovo zajedničko bogatstvo iznosi oko tri milijarde dolara. Vlasnici su brojnih kompanija, uključujući muzičku platformu Tindall, nekretnina, produkcijske kuće i mnogo, mnogo toga.


Uspešne karijere fenomenalno balansiraju sa skladnim porodičnim životom, a tokom braka, u kom su od 2008. godine, dobili su troje dece: Blu Ajvi, Rumi i Sera.

Danas su imena Bijonse i Džej Zija neraskidivno vezana jedno za drugo, toliko da teško možemo da ih zamislimo s drugima, pa su i njihove bivše ljubavi zaboravljene.

 

Bijonse i Džej Zi zajedno su duže od dve decenije
Bijonse i Džej Zi zajedno su duže od dve decenijefoto: EPA/JUSTIN LANE

Poznato je da je pevačica pre repera imala samo jednog dečka, srednjoškolsku ljubav Lindala Loka, dok je Džej Zi imao bogatiji ljubavni život.


Malo je poznato da je jedna od njegovih najvećih ljubavi bila čuvena glumica Rosario Doson, koju smo gledali u filmovima "Grad greha", "Aleksandar", "Ljudi u crnom", "Trans"...

 

Ljubavna priča Džej Zija i Rosario Doson puna je misterije


Nije poznato kako su se Šon Karter, poznatiji kao Džej Zi, i Rosario Doson upoznali, a oni nikada nisu potvrdili čak ni da su bili zajedno. Spekulisalo se da je veza bila samo vatrena avantura, ali pojedini izvori tvrdili su da je par proveo zajedno tri godine.

Navodno se zna da su bili u vezi tokom 2000. godine, a nikada nije otkriveno ni zašto su prestali da se viđaju. Međutim, kako je pisao Cheat Sheet, baš u to vreme Džej Zi se zaljubio u Bijonse.

Kako je reper otkrio u svojoj pesmi "713", pevačicu je upoznao u martu 2000, na festivalu koji je MTV organizovao u Kankunu, ali tada se nije desilo ništa – iako mu se Bijonse urezala u misli.


Sudbina je htela da sednem pored tebe u avionu i odmah sam znao – otkrio je Džej Zi u svojoj pesmi.

 

Bijonse i Džej Zi zajedno imaju troje dece
Bijonse i Džej Zi zajedno imaju troje decefoto: EPA/JUSTIN LANE

U istoj numeri otkrio je da je Bijonse sledeći put video tek dve godine kasnije, dok je ona i dalje bila s Lindalom Lokom, a Džej Zi je repovao kako mu je "taj momak" pokvario dan.


Uvreženo je mišljenje da je Džej Zijeva pesma "Lost One" posvećena upravo Rosario Doson, i da u njoj ima referenci na njihovu vezu i na to kako je na nju uticala slava koju je glumica sticala tih dana. Ipak, on je kasnije tvrdio da je pesmu inspirisala njegova današnja supruga Bijonse.

 

Nije poznato šta je tačno dovelo do raskida, ali mediji su pisali da od te 2000, kada je Džej Zi upoznao pevačicu, Rosario i on više nisu bili par, a nisu ni viđani zajedno. Ipak, čini se da su ostali u dobrim odnosima, jer se glumica pojavila u njhovom spotu za pesmu Family Feud 2017. godine.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 

makonda-tracker