(NE)sklad

Upoznali su se pre 24 godine, venčali, a onda su usledili SKANDALI: Ljubavna priča SVETSKI NAJPOZNATIJEG ljubavnog para

1

Godinu dana nakon što su se upoznali započeli su romansu o kojoj svako malo bruji svet

LJUBAVNA PRIČA BIJONSE I DŽEJ ZIJA
LJUBAVNA PRIČA BIJONSE I DŽEJ ZIJA foto: EPA / DAVID MAXWELL

Dobro poznato lice i velika umetnica Bijonse i njen muž Džej Zi prvi put su se upoznali 2000. godine. U romansu o kojoj i danas bruje strani i domaći mediji uplovili su godinu dana kasnije. 

 

Bijonse je tada imala 18 godina, a često se moglo pročitati i da je Džej Zi bio prvi muškarac u njenom životu, jer je do tada bila nevina i nikada nije imala dečka.

 

Godine romantične ljubavi vodile su ih u brak koji su sklopili 2008. godine kada su se venčali u tajnosti. Nije prošlo mnogo vremena, a u medijima su se mogle čuti vesti o trzavicama u njihovom braku. Ipak, oni su se tim povodom retko ili nikada oglašavali, pa je sve ostalo samo na nepotvrđenim tvrdnjama i spekulacijama. 

Iz braka koji traje već 15 godina Bijonse i Džej Zi su dobili troje dece, Blu Ajvi rođene 2012. i blizanaca Sera i Rumija rođenih 2017.

 

Prvi romantični sastanak pevačice i njenog momak odigrao se u čuvenom restoranu Nobu, ali, da ne bi sve bilo savršeno, Džej Zi je uradio nešto što je zaprepastilo sve - nije došao sam, poveo je i prijatelja na večeru. Iako bi mnoge žene to iznerviralo i nateralo da se povuku, Bijose nije bila ometena tim njegovim postupkom.

 

Džej Zi i Bijonse su tri godine nakon venačanja otkrili da čekaju bebu, ali joj to nije bila prva trudnoća. Par je uspešno sakrio od javnosti da je pre dolaska prvog deteta na svet imala jedan spontani pobačaj.

 

BIJONSE I DŽEJ ZI IMAJU TROJE DECE, A PREVARE SU OBELEŽILE NJIHOV BRAK
BIJONSE I DŽEJ ZI IMAJU TROJE DECE, A PREVARE SU OBELEŽILE NJIHOV BRAKfoto: EPA/JUSTIN LANE

 

Iako su delovali kao vema skladni, članovi Bijonsine porodice često su bili kivni na njenog muža. O jednom sukobu njene sestre i muža govore i snimci, koji svedoče da je nakon Met gale 2014. godine Bijonsina sestra, Solanž Nouls napala Džej Zija u liftu nakon što je čula da vara njenu sestru. Udarila ga je na očigled sestre, koja je šokirano posmatrala scenu i kasnije pokušala da smiri situaciju.

 

Ipak, budući da je snimak brzo izazvao pažnju javnosti odlučili su da se tim povodom oglase.

 

- Bilo je mnogo spekulacija o tome šta je izazvalo nesrećni incident. Ali najvažnije je da je naša porodica to prošla. Džej i Solanž preuzimaju svako svoj deo odgovornosti za ono što se dogodilo. Oboje priznaju svoju ulogu u ovoj privatnoj stvari koja se odigrala u javnosti. Oboje su se izvinila jedno drugom i krenuli smo dalje kao ujedinjena porodica. Izveštaji o tome da je Solanž bila u alkoholisanom stanju ili da je pokazivala neprirodno ponašanje tokom te večeri jednostavno su lažni. Na kraju krajeva, porodice imaju problema i mi se ne razlikujemo. Volimo se i iznad svega smo porodica. Ostavili smo ovo iza nas i nadamo se da će svi drugi učiniti isto - pisalo je u zajedničkom saopštenju.

 

BIJONSE VAŽI ZA JEDNU OD NAJLPŠIH AMERIČKIH PEVAČICA
BIJONSE VAŽI ZA JEDNU OD NAJLPŠIH AMERIČKIH PEVAČICAfoto: EPA/JUSTIN LANE

 

Džej Zi ni u godinama koje su bile pred njima nije imao mira. Već 2016. godine su ponovo dospeli u centar pažnje, kada je Bijonse objavila svoj album "Lemonade". Pesme "Hold up" i "Sorry" su podstakle glasine i aludiraju na neverstvo Džej Zija, a ceo svet se zapitao ko je misteriozna "Beki sa dobrom kosom" iz pesme "Sorry".

 

Njegovim aferama i prevarama nije bilo kraja, a na spisku žena sa kojima je povezivan našla se i pevačica poreklom sa Kosova i Metohije Rita Ora koja je baš u to vreme kada je izašao Bijonsin album objavila fotografiju u grudnjaku na kojem su bili limunovi, a oko vrata je imala ogrlicu sa slovom "J".

 

Nije bilo potrebno mnogo vremena da počnu da kolaju glasine da je ona jedna od žena s kojoj je reper prevario Bijonse. Ipak, ona je oštro demantovala sve navode i isticala da je sve ispalo slučajno. Međutim, glasine je prekinula Bijonsina trudnoća, a par je tada objavio da čeka blizance.

GODINAMA SE PRIČA O PREVARAMA KOJE DŽEJ ZI PRIREĐUJE PRESLATKOJ BIJONSE
GODINAMA SE PRIČA O PREVARAMA KOJE DŽEJ ZI PRIREĐUJE PRESLATKOJ BIJONSE foto: Profimedia

 

- Želeli bismo da podelimo našu ljubav i sreću. Dva puta smo blagosloveni. Neverovatno smo zahvalni što će se naša porodica uvećati za dvoje i zahvaljujemo vam se na lepim željama. porodica Karter - napisala je Bijonse.

 

Rumi Karter i Ser Karter su rođeni 13. juna 2017. godine, a iste te godine Džej Zi je objavio album pod nazivom "4:44" koji je bio pun tekstova koji nagoveštaju neverstvo. Kasnije je palo i priznanje, gde je Džej Zi otvoreno govorio o tome.

 

Kada se dotakao terapije i svog emocionalnog blagostanja, prokomentarisao je:

 

DŽEJ ZI I BIJONSE SU RODITELJI TROJE DECE
DŽEJ ZI I BIJONSE SU RODITELJI TROJE DECE foto: Twiter

 

- Morate da preživite. Dakle, idete u režim preživljavanja, a kada uđete u režim preživljavanja šta se dešava? Isključujete sve emocije. Dakle, čak i sa ženama, vi ćete emocionalno isključite, tako da ne možete da se povežete.

 

Upitali su da li to znači da ne može da se poveže sa drugima zbog načina na koji oseća samog sebe, odgovorio je:

 

- Da. U mom slučaju, kao da je, duboko je. I onda se sve stvari dešavaju odatle: neverstvo...- priznao je Džej Zi dodajući:

 

- Najteže mi je videti bol na nečijem licu koji si ti naneo, a onda moraš da se nosiš sa sobom. Dakle, znate, većina ljudi to ne želi. Ne želite da gledate u sebe. I tako odlaziš.

 

BIJONSE SE TRUDI DA NA SVE NAČINE SAČUVA PORODICU
BIJONSE SE TRUDI DA NA SVE NAČINE SAČUVA PORODICU foto: Profimedia

 

Bilo kako bilo pevački par je ostao u braku i za mnoge oni su najlepši par na stranoj muzičkoj sceni. Cena uspeha je ponekad veoma visoka, a budući koliko su oboje popularni sigurno im nije lako da izađu na kraj sa svim dogodovštinama koje svakodnevno nosi tolika popularnost i slava.

 

Ono što je najvažnije jeste činjenica da su do sada odolevali svim problemima, a budući da je Bijonse nakolonjena porodici i da je očigledo da obožava svog supruga čini se da je ona ta koja taj brak čini nesalomivim.

 

Izgleda da je Bijonse spremna da stavi "povez preko očiju" jer joj je sreća njene dece ispred svega, ali je pitanje da li će Džej Zi imati snage da na svoje porive stavi kočnicu ili će jednom doći do raspada svega što su gradili duže od 20 godina.

 

Bonus video:

Telohranitelj otkrio šta mu je tražila Bijonse

 

makonda-tracker